Έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ με καταιγίδες και χαλάζι

Έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ με θύελλες και καταιγίδες

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Σ’ αυτό κάνει λόγο για βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Υπενθυμίζεται ότι ήδη τα προβλήματα από την κακοκαιρία είναι μεγάλα, με την Βόρεια Ελλάδα και την Πελοπόννησο να έχουν πληγεί σημαντικά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν σήμερα τα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και μέχρι το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Ωστόσο, από τις απογευματινές ώρες η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» ξανά την Πελοπόννησο, ενώ έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται και στη δυτική Κρήτη και μέχρι το βράδυ τις δυτικές Κυκλάδες, την αν. Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και τα νότια τμήματα της Εύβοιας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ νύχτα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Σημειώνεται ότι για ραγδαία μεταβολή του καιρού έκανε νωρίτερα λόγο και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/kairos-ektakto-deltio-epideinosis-apo-tin-emy-0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *