Ο βουλευτής για τον περιορισμό των θαλάσσιων πλόων

Ο βουλευτής για τον περιορισμό των θαλάσσιων πλόων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 21 Μαρτίου 2020

 

Θανάσης Καββαδάς: «Απαγορεύεται η προσέγγιση και αναχώρηση σκαφών αναψυχής σε Λευκάδα, Μεγανήσι, Κάλαμο και Καστό – Ποια είναι η πραγματικότητα για τον περιορισμό των θαλάσσιων μετακινήσεων»

 

Σχετικά με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε αναφορικά με τις θαλάσσιες μετακινήσεις, ο Βουλευτής Λευκάδας κ.Αθανάσιος Καββαδάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως έχω πει, σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία που περνάμε, απαιτείται υπευθυνότητα από όλους.

Η κυβέρνηση παίρνει όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την προστασία της δημόσιας υγείας. Και θα πάρει και άλλα.

Η ΚΥΑ για τον περιορισμό των μετακινήσεων των μη μόνιμων κατοίκων από και προς τα νησιά αφορά στις θαλάσσιες συνδέσεις και μόνο. Το τονίζω και την επισυνάπτω για να μην υπάρχει καμία παρερμηνεία. Εξαιρέσεις ισχύουν για υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, σώματα ασφαλείας, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και κρακτικούς λειτουργούς, αλλά και έκτακτες ανάγκες.

Παράλληλα από απόψε τα μεσάνυχτα απαγορεύεται η αναχώρηση αλλά και η προσέγγιση ιδιωτικών και επαγγελματικών σκαφών αναψυχής σε Λευκάδα, Μεγανήσι, Κάλαμο και Καστό.

Είναι επιβεβλημένα μέτρα για να περιοριστούν οι μετακινήσεις και οι κίνδυνοι διασποράς του κορονοϊού.

Θεωρώ καθήκον μου να απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Είμαστε εδώ για να πάρουμε όσα μέτρα χρειάζεται για την προστασία της δημόσιας υγείας.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *