Ενημέρωση προσωπικού της ΠΕ Λευκάδας για τον κορονοϊό

Ενημέρωση προσωπικού της ΠΕ Λευκάδας για τον κορονοϊό
2020.02.28 @ Ενημέρωση του προσωπικού της Π.Ε. Λευκάδας για τον κορωναϊό από το Νοσοκομείο Λευκάδας. #ΠΙΝ #Λευκάδα #ΠολιτικήΠροστασία #ΔημόσιαΥγεία #Κορωναϊός #convid19

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Δελτίο Τύπου

Ειδικοί του Νοσοκομείου Λευκάδας ενημέρωσαν το προσωπικό της Π.Ε. Λευκάδας για τον κορωναϊό CONVID19

 

Ευρεία ενημέρωση του στελεχιακού και υπαλληλικού δυναμικού της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, από την Προϊσταμένη και στελέχη της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Λευκάδας, σχετικά με τον νέο κορωναϊό CONVID19, πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/2) στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λευκάδας.

 

«Η σωστή ενημέρωση των εργαζομένων μας, αλλά και όλων των πολιτών της Λευκάδας, για την καλύτερη προστασία της υγείας τους, αποτελεί προτεραιότητα μας. Εδώ και καιρό κάνουμε αναρτήσεις στα ηλεκτρονικά μας μέσα σχετικά με την πρόληψη και αυτοπροστασία του πληθυσμού, τόσο από την εποχική γρίπη όσο και από τον νέο κορωναϊό. Σήμερα, φιλοξενήσαμε ειδικούς που μας ενημέρωσαν και θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας, Ιωάννη Μπάκαβο, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας» αναφέρει σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς και τονίζει:

«Δεν χρειάζεται πανικός. Η γνώση και η ψυχραιμία είναι τα καλύτερα όπλα μας απέναντι στον τρόμο και τον πανικό που έχει καλλιεργηθεί. Συστήνουμε στον κόσμο νηφαλιότητα και συμμόρφωση με τις οδηγίες και τις ανακοινώσεις των αρμόδιων Υπηρεσιών. Αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον κρατικό μηχανισμό και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις.».

Ενημέρωση προσωπικού της ΠΕ Λευκάδας για τον κορονοϊό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *