Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αλέξανδρος Βερροιώτης δηλώνει:

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αλέξανδρος Βερροιώτης δηλώνει:
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗ ΓΣΕΕ
Συνάδελφοι,
Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους την άθλια μεθόδευση αποκλεισμού  αντιπροσώπων από Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και δεν είναι της ηγετικής ομάδας ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ!
Να είναι σίγουροι ότι οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό!
Συνάδελφοι,
Όπως αρκετοί ήδη γνωρίζετε, αύριο, 25 Φλεβάρη η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει συνέδριο-παρωδία, στο πολυτελές ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι Αττικής.
Ενημερώνουμε για τις άθλιες προσπάθειες της ηγετικής ομάδας ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ τα εξής:
1. Ο αντιπρόσωπος στη ΓΣΕΕ από το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας μαζί με δεκάδες άλλους, των ταξικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ, διαμένουν σε ξενοδοχείο στην Καισαριανή (!) χιλιόμετρα μακριά από το χώρο διεξαγωγής του «συνεδρίου». Αντίθετα, οι αντιπρόσωποι της ηγετικής ομάδας ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ διαμένουν στο ξενοδοχείο που θα διεξαχθεί το «συνέδριο» και ήδη έχουν αρχίσει τα μαγειρέματα με τις κάρτες νομιμοποίησης των αντιπροσώπων.
2. Έχουν απαγορεύσει την είσοδο σε δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ και κάμερες, γενικά σε όποιον δεν τους αρέσει για να μην αποκαλυφθούν στους εργαζόμενους οι νοθείες τα παρασκήνια και οι παρανομίες τους. Θέλουν «συνέδριο» στα κρυφά, στο σκοτάδι.
3. Το σημαντικότερο από όλα! Έχουν δώσει τα στοιχεία των αντιπροσώπων- συνδικαλιστών μαζί με τα «πολιτικά φρονήματά» τους και την παράταξη που ανήκουν, στην αστυνομία ώστε να τους επιτραπεί ή όχι η παρουσία τους στο «συνέδριο».
Όλες αυτές οι άθλιες προσπάθειες έχουν την ανοχή και τη στήριξη της κυβέρνησης με την αστυνομία, εισαγγελείς και την υψηλή εποπτεία του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη.
Συνάδελφοι,
Όσοι βρισκόμαστε κοντά στο χώρο διεξαγωγής του «συνεδρίου» συμμετέχουμε στην συγκέντρωση νωρίς το πρωί έξω από το χώρο του «συνεδρίου». Εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν πάρει αποφάσεις και διευκολυντικές 3ωρες στάσεις εργασίας ανάμεσά τους και η ΑΔΕΔΥ.
Παράλληλα ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας σε κάθε χώρο δουλειάς!
Δε θα επιτρέψουμε να ξαναζήσουμε «συνέδρια» της ΓΣΕΕ όπως αυτά σε περιόδους δικτατοριών στη χώρα μας!
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ!
 
Ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος στη ΓΣΕΕ και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας
Αλέξανδρος Βεροιώτης 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *