Βουλευτής: 7 νέα οχήματα για την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας

Βουλευτής: 7 νέα οχήματα για την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 21 Φεβρουαρίου 2020

 

 

Συνάντηση του Θανάση Καββαδά με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ

 

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριο Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, είχε σήμερα ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, προκειμένου να συζητήσει θέματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας.

Ο Βουλευτής κατά τις συναντήσεις μετέφερε εκ νέου το μείζον πρόβλημα της στέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης και την ανάγκη ανέγερσης Αστυνομικού Μεγάρου, επισημαίνοντας ότι το σημερινό κτίριο, αφενός επιβαρύνει με μίσθιο το δημόσιο, αφετέρου δεν επαρκεί για τις ανάγκες των συστεγαζόμενων υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Επιπλέον, ο κ.Καββαδάς μετέφερε την ανάγκη ενίσχυσης της Α.Δ. Λευκάδας με επιπλέον προσωπικό, οχήματα και εξοπλισμό.

Τόσο ο Υφυπουργός, όσο και ο  Αρχηγός, διαβεβαίωσαν τον κ.Καββαδά ότι μέσα στους επόμενους μήνες η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας θα προμηθευτεί επτά (7) νέα οχήματα, ενώ είναι στο σχεδιασμό της ΕΛΑΣ να καλυφθεί το σύνολο των αναγκών σε εξοπλισμό.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Βουλευτής δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος διότι τα αιτήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας, τα οποία έχω μεταφέρει από τον περασμένο Ιούλιο με επανειλημμένες παρεμβάσεις στην ηγεσία του Υπουργείου και της Αστυνομίας, σταδιακά ικανοποιούνται.

Ήδη το προηγούμενο διάστημα, η Α.Δ. Λευκάδας παρέλαβε ένα ειδικό όχημα μεταφοράς σκύλου και τις προσεχείς ημέρες παραλαμβάνει 2 οχήματα τύπου SUV. Επιπλέον αυτών, τους επόμενους μήνες θα σταλούν πέντε (5) περιπολικά, ένα (1) συμβατικό όχημα και ένα βαν δυναμικότητας έως εννέα (9) θέσεων.

Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι η Κυβέρνηση ανταποκρίνεται στα αιτήματα, αλλά κυρίως στις ανάγκες της Αστυνομικής μας Διεύθυνσης. Τα νέα οχήματα, αλλά και ο εξοπλισμός που θα προμηθευτεί τους επόμενους μήνες, θα καταστήσουν το έργο της στην Λευκάδα ασφαλέστερο για το προσωπικό της και αποτελεσματικότερο για τους πολίτες.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.