Συμπαράσταση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων στην ΕΛΜΕ

Συμπαράσταση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων στην ΕΛΜΕ

Λευκάδα 13/12/2019

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ &                                                                                                       ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΣΕΒΕΛΕΚΗ

Email:enosigoneonlefkadas@gmail.com

 

              Ανακοίνωση Ένωσης Συλλόγων γονέων & κηδεμόνων  για υποστήριξη της Ε.Λ.Μ.Ε. Λευκάδας στην  παράσταση διαμαρτυρίας για τα κενά  στα σχολεία .

 

Με την παρούσα ανακοίνωση εκφράζουμε την υποστήριξή μας στην Ε.Λ.Μ.Ε. Λευκάδας σχετικά με την ανακοίνωση των κενών  που υπάρχουν στα σχολεία της Λευκάδας.

Κάθε χρόνο στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς τα ίδια θέματα μεταξύ των οποίων τα κενά στα σχολεία. Πλέον έχει γίνει αυτονόητο και έχει περάσει στην συνείδηση όλων μας,  το να ξεκινούν τα σχολεία με κενά κάτι που ήδη με τον κατάλληλο σχεδιασμό θα μπορούσε να έχει ξεπεραστεί με την λήξη της σχολικής χρονιάς και να γίνεται ομαλά όλη η διαδικασία.

Είμαστε στο πλευρό των εκπαιδευτικών και προσκαλούμε τους Συλλόγους γονέων & κηδεμόνων και εν γένει τους γονείς  στην σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας στις 12.30 στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας.

 

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ν. Λευκάδας

 

Σχολιάστε

  1. Συγνώμη , αλλά πριν ένα(;) μήνα διάβασα σε Δελτίο Τύπου του βουλευτή ότι οι θέσεις στα Σχολεία: ”έχουν καλυφθεί σχεδόν 100%” Τί έγινε μετά από 1 μήνα, λογικά έπρεπε να έχει καλυφθεί και το υπόλοιπο 0,0000000001% που ήταν ακάλυπτο. Τελικά σε αυτή την Λευκάδα ποιός κοροϊδεύει ποιόν Ο βουλευτής η ΕΛΜΕ , ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *