Σύσταση συντονιστικής επιτροπής της κίνησης “Όλοι για τη Λευκάδα”

Σύσταση συντονιστικής επιτροπής της κίνησης «Όλοι για τη Λευκάδα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσταση Συντονιστικής επιτροπής της Κίνησης

       Η Δημοτική Κίνηση” ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ” είναι μια παράταξη που στόχο, από την ίδρυση της, είχε και έχει την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών, της Λευκάδας του Καλάμου και του Καστού.

Θέλουμε από την αρχή να επισημάνουμε ότι σεβόμενοι την ετυμηγορία των συμπολιτών μας, την αυτοδιοικητική μας ταυτότητα και την πενταετή εμπειρία μας, θα είμαστε παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο, ασκώντας προγραμματική και δημιουργική αντιπολίτευση. Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα, προκειμένου να συνεισφέρουμε σε μια θετική πορεία του Δήμου μας, με νέες ιδέες και προτάσεις, παρακολουθώντας ταυτόχρονα την υλοποίηση της πληθώρας των έργων που αφήνουμε ως παρακαταθήκη. Προφανώς, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανεχτούμε πολιτικές ή πρακτικές που είναι έξω από τις δικές μας αυτοδιοικητικές αρχές και την πορεία της Κίνησης μας από την ίδρυση της μέχρι σήμερα.

Αυτή η πορεία, μας επιβάλλει να λειτουργήσουμε με γνώση, όραμα, σχέδιο, οργάνωση και κυρίως δουλειά!  Δουλειά όχι μόνο από τους αιρετούς, οι οποίοι έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους την αντίληψη της έννοιας του καθήκοντος και της κοινωνικής προσφοράς, αλλά και από όλους τους φίλους της Κίνησής μας που έχουν ανεξάντλητα αποθέματα διάθεσης και υπομονής, αλλά και επιθυμία να προσφέρουν στον τόπο τους.

       Σε αυτή την λογική την Τρίτη 8/10 τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης  “Όλοι για τη Λευκάδα”,  στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης της ανανέωσης και της ανασυγκρότησης της, εξέλεξαν 23 μελή Συντονιστική Επιτροπή. Βασικός της στόχος, εκτός των άλλων, είναι η αμεσότερη επικοινωνία με τους πολίτες, καθώς επίσης και η αποτελεσματικότερη παρακολούθηση θεμάτων και προβλημάτων που παρουσιάζονται στον Δήμο μας. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, περιμένουμε τις όποιες προτάσεις και ιδέες των συμπολιτών μας για κάθε πρόβλημα.

       Η Συντονιστική επιτροπή, απαρτίζεται κυρίως από νέους ανθρώπους που μαζί με την πείρα των παλαιότερων, δίνουν ηχηρό παρόν στην δημιουργία μιας ριζικά ανανεωμένης παράταξης η οποία θα ασκεί αυτοδιοικητική πολιτική προς όφελος όλων των συμπολιτών μας. Είναι μια παράταξη ανοιχτή σε όλους, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, που έχει όμως σαφή, αυτοδιοικητικά και κοινωνικά, προοδευτικό προσανατολισμό. Έτσι, θεωρούμε ότι μπορεί να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με όραμα, νέες ιδέες και ανοιχτό μυαλό, για μια καλύτερη Λευκάδα, έναν καλύτερο Κάλαμο κι έναν καλύτερο Καστό.

Λευκάδα 13/10/2019                                                    Για τη Δημοτική Κίνηση

                                                                                                     “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ”

Κωνσταντίνος Δρακονταειδής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *