Λιθαράκι-λιθαράκι η οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ μας

Λιθαράκι λιθαράκι η οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ μας

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες.

Η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σας και σε μένα οικοδομήθηκε λιθαράκι το λιθαράκι μέσα από καθημερινές, ανθρώπινες στιγμές αλλά πολύ περισσότερο, πιστεύω, μέσα από δυσκολίες που φάνταζαν ανυπέρβλητες …
Με συνέπεια, επιμονή και αδιάκοπη προσπάθεια πάλεψα δίπλα και μαζί σας για κάθε ζήτημα που ανέκυψε τα τελευταία είκοσι χρόνια στο Νομό μας.

Και βέβαια με γνωρίσατε και ως Δήμαρχο Καρυάς επί μια τετραετία.

Τετραετία που συνοδεύτηκε με δυσανάλογα μεγάλα έργα για τις δυνατότητες του μικρού αυτού ορεινού Δήμου.

Η νέα πλατεία της Καρυάς, ο υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων , η αγορά οικοπέδων και η δημιουργία τους σε χώρους στάθμευσης, η επαναλειτουργία του Ραδιοφωνικού σταθμού της Καρυάς …

Έργα που αποτελούν τους αδιάψευστους μάρτυρες πολλά εγγυώμενα για το μέλλον εάν και εφόσον τύχω της τιμητικής εμπιστοσύνης σας.

Και βέβαια πέρα από κάθε έργο μεγάλο ή μικρό τη τετραετής δημαρχιακή θητεία μου πιστεύω ότι καταγράφηκε στη συνείδησή σας γιατί διακρίθηκε για την πλήρη διαφάνεια στην άσκηση της εξουσίας, τη δημοκρατικότητα, την αμεροληψία, τη λογοδοσία, την συνέπεια και την ίση μεταχείριση απέναντι σε όλους τους συνδημότες μου.

Αρχές –  αξίες αδιαπραγμάτευτες που θα τις υπηρετήσω αταλάντευτα, αδιαφορώντας για το όποιο προσωπικό κόστος και από οιανδήποτε θέση ευθύνης η αλάνθαστη κρίση σας μου αναθέσει στο μέλλον.

Σήμερα που οι ανάγκες και τα προβλήματα του Καστού, του Καλάμου, του Μεγανησίου και της Λευκάδας φαίνεται να μας ξεπερνούν, δηλώνω παρούσα, γιατί απέναντι στον “καιροσκοπισμό”, την μετάθεση των ευθυνών και των αρμοδιοτήτων μπορούμε ως τοπική κοινωνία να προτάξουμε αλήθεια, υπευθυνότητα, σοβαρότητα ειλικρίνεια και συνέπεια στην αποτλελεσματικότητα.

Ώστε με την εκπόνηση ολοκληρωμένου σχεδίου, με συλλογική συνεργασία και συμμετοχή (βουλευτή, δημάρχων, Αντιπεριφερειάρχη, τοπικών φορέων) να θέσουμε σε τροχιά τα αναπτυξιακά έργα που απαιτούνται προκειμένου να δρομολογηθεί και βήμα-βήμα να υλοποιηθεί το κοινό μας όραμα.

Έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.

Η ελπίδα δεν χαρίζεται, κερδίζεται.

Τολμούμε μαζί, γιατί μπορούμε καλύτερα.

Σας καλώ λοιπόν το βράδυ της Κυριακής να κάνουμε όλοι μαζί το νέο μας ξεκίνημα.

 

Σεβαστή Κωνσταντινίδη Ρεκατσίνα

Υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *