Πολιτική τοποθέτηση του Ευάγγελου Βλάχου

Πολιτική τοποθέτηση του Ευάγγελου Βλάχουτου ΒΛΑΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές 2019 για  το Δήμο Λευκάδας με τον ανεξάρτητο  κομματικά συνδυασμό “δίαυλος”  του υποψήφιου Δημάρχου, συναδέλφου,  ΓΛΗΓΟΡΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του Γεωργίου  (ΦΛΟΥΔΑ) και καταθέτω τις παρακάτω θέσεις – απόψεις:

  1. Θεωρώ αναγκαία τη συμμετοχή των πολιτών στα δημοτικά – πολιτικά θέματα και κατά την εκλογική διαδικασία και κυρίως την επόμενη μέρα (σύμφωνα με τον ΠΛΑΤΩΝΑ και τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ).
  2. Στην πολιτική πρέπει να συμμετέχουν αξιόλογοι και ανιδιοτελείς πολίτες, διαφορετικά το κενό που δημιουργείται, καλύπτεται από ανθρώπους διαφορετικής συμπεριφοράς. Ως γνωστόν στην κοινωνία και τη φύση δεν υπάρχουν κενά.
  3. Ο πρωθυπουργός ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, σε πολιτική εκδήλωση στο ΣΠΗΛΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, τις 4/5/2019, ανέφερε ότι  στους ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ  της χώρας δεν υπάρχουν ΔΕΞΙΟΙ ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ  ΔΗΜΑΡΧΟΙ, αλλά ιδιοτελείς και ανιδιοτελείς, δημοκρατικοί και αυταρχικοί  – συγκεντρωτικοί Δήμαρχοι. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης) ανέφερε χαρακτηριστικά  -μεταφορικά  απευθυνόμενος στα κόμματα για τους πολίτες, σχετικά με τις δημοτικές εκλογές  “αφήστε τους πολίτες ελεύθερους”.
  4. Τα πολιτικά κόμματα με τα επιτελεία τους και τις προτάσεις τους μπορούν να συνεισφέρουν στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων στην κατεύθυνση της οικονομικής ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος.
  5. Απευθυνόμενος στη νυν Δημοτική αρχή, θέλω να την συγχαρώ για τα 200 νέα έργα προϋπολογισμού ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ που έχει υλοποιήσει ή προγραμματίσει και να τη ρωτήσω για τα κριτήρια απευθείας ανάθεσης – εκτέλεσης των μικρών έργων ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ

(στοιχεία από ΔΙΑΥΓΕΙΑ Δήμου Λευκάδας) από το Δήμο και  το Δημοτικό Λιμενικό  Ταμείο,  κατά τη διάρκεια της θητείας της.

  1. Με αυτές τις λίγες σκέψεις, σας προσκαλώ να υπερψηφίσετε το συνδυασμό ΄΄δίαυλος΄΄   με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΚΩΣΤΑ ΓΛΗΓΟΡΗ του Γεωργίου  στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

ΒΛΑΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Πολιτικός Μηχανικός

ΜΕΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΕΕ ΗΠΕΙΡΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *