Γιατί είμαι υποψήφιος (του Παναγιώτου Βασιλείου)

Δήλωση υποψηφιότητας του Παναγιώτου Βασιλείου

Πριν πέντε  χρόνια στο αποκορύφωμα της οικονομικής κρίσης και της αγανάκτησης, μια ομάδα νέων Λευκαδιτών με ποικίλη μόρφωση ανησύχησε για την πολιτική στασιμότητα και το ανακυκλούμενο πολιτικό σκηνικό, από τα ίδια πρόσωπα για σαράντα χρόνια στον τόπο τους.

     Έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους συνδυασμό πολυποίκιλης μόρφωσης, επαγγελμάτων και προσώπων, χωρίς κομματικούς δεσμούς και εξαρτήσεις, με υπερέχουσα την τοπικιστική ιδεολογία και το ενδιαφέρον τους για τον τόπο και τους συμπολίτες Λευκαδίτες και  ζήτησαν να έχουν λόγο στα δρώμενα και την μελλοντική πορεία της Λευκάδας. Ιδέα τους να γίνουν το δέσιμο, η ελεύθερη επικοινωνία, η ελεύθερη έκφραση, ο ακηδεμόνευτος, ακομμάτιστος μηχανισμός σύνδεσμος όλων των Λευκαδίτικων σκέψεων, ιδεών, σχεδιασμών και έργων. Εξ ου και η ονομασία ΔΙΑΥΛΟΣ ( Δι- αυλός- κανάλι). Πολύ σοφή και σωστή επιλογή. Όνομα- ιδέα και μέλλον.

        Αυτή η μικρή ομάδα των νέων με ελάχιστα μέσα πιστεύω ότι πέτυχε να ταράξει τα λιμνάζοντα, ελώδη και σκοτεινά, ανακυκλούμενα από τους ίδιους ανθρώπους πολιτικά δρώμενα του τόπου μας. Και η ιδέα τους όχι μόνο ρίζωσε αλλά ο βλαστός του έγινε κορμός, τα λίγα φύλλα έγιναν κλαδιά και τα άνθη του είναι έτοιμα να γίνουν καρπός, Το κάλεσμά τους για να αλλάξουν τον τόπο , να δροσίσουν τα χείλη και το λαιμό των συμπολιτών τους, να δώσουν ουσία στο μέλλον του τόπου, προοπτική ανάπτυξης και δυνατότητα επιστροφής των συνομήλικων τους που έφυγαν λόγω της μιζέριας, της κακοδιαχείρισης και της διαφθοράς της διοικητικής λειτουργίας, έγινε σάλπισμα ελπίδας για τον τόπο.

      Το κάλεσμα αυτό με υποχρέωσε να ενταχθώ και εγώ μαζί τους ενεργά, αν και είχα αποφασίσει μετά από σαράντα χρόνια συμμετοχής στη δημόσια διοίκηση να μην συμμετάσχω σε καμιά μορφή εκλογών. Η πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ θέση μου για όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου (λόγω επαγγέλματος – ιδέας) η γνώση, η σχέση, το ενδιαφέρον, η εκτίμηση για όλους τους συμπατριώτες μου Λευκαδίτες μου επιτρέπουν να ζητήσω από όλους να συμμετάσχουν στη γιγαντωμένη πια αυτή ομάδα των νέων, να την καλύψουν καλοπροαίρετα με την εμπειρία τους οι παλαιότεροι και με τις ιδέες τους και τα έργα τους οι νεώτεροι. Με σεβασμό σε όλους τους συνδυασμούς, εμπιστευτείτε τους πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ υποψηφίους του «ΔΙΑΥΛΟΥ». Η τοπική αυτοδιοίκηση και ο τόπος δεν έχει ανάγκη κομματικών μηχανισμών. Αντίθετα η φανερή ή η υποκρυπτόμενη  κομματική συμμετοχή δηλητηριάζει τους ανθρώπους ειδικά των μικρών, σε αριθμό πολιτών, κοινωνίες. Οι πολίτες την όποια, σεβαστή, πολιτική-κομματική ιδεολογία οφείλουν να την αποβάλλουν σε αυτές τις εκλογές που κρίνουν το μέλλον του τόπου τους. Ας την  εκφράσουν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Στηρίξτε και εσείς με την συμμετοχή σας το  ΔΙΑΥΛΟ για τον τόπο, τα παιδιά μας και το μέλλον.                                                    

Παναγιώτου Βασίλειος – ε.α. Στρατολόγος –  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *