Το σχόλιο της ημέρας: Υπάρχει κι άλλος τρόπος!

Το σχόλιο της ημέρας: Υπάρχει κι άλλος τρόπος!

“Μήνυμα προς όλους.. (επαγγελματιες & πολιτες)….!!!
Οταν θές τουρισμό….φτιάχνεις πρώτα την εικόνα σου…!!! Γνωριζοντας ολοι την σημερινη αργια εβγαλαν τα σκουπιδια τους στην κεντρικη αγορα για να τα μαζεψει ποιος…? Εικονα απαραδεκτη.. !!!”

Το σχόλιο της ημέρας: Υπάρχει κι άλλος τρόπος!

***

Το παραπάνω μήνυμα (μαζί με τις συνοδές φωτογραφίες της ανάρτησης) το “ψαρέψαμε” στο fb του φίλου Αντώνη Δουβίτσα και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του.

Όμως επειδή η ανώνυμη μάζα “επαγγελματίες & πολίτες” χωράει -και κρύβει- πολλούς, εμείς προτιμάμε να απευθυνθούμε προς τους συγκεκριμένους αρμόδιους της καθαριότητας αυτής της πόλης και κυρίως προς τον πολιτικό τους προϊστάμενο που είναι απολύτως προσδιορισμένος, καθότι είναι ο δήμαρχος (και εκ νέου υποψήφιος για δήμαρχος) -και που σαν πολιτικός είναι υποχρεωμένος να προβλέπει- και να τον ρωτήσουμε:

“Αφού κ. δήμαρχε γνωρίζατε από πριν για την αργία-απεργία της Πρωτομαγιάς, ήταν τόσο δύσκολο να οργανώσετε μια πρόσθετη αποκομιδή την παραμονή το βράδυ, απ΄ αυτά τουλάχιστον τα κεντρικά σημεία (που είναι επίσης γνωστά εκ των προτέρων), ώστε την επόμενη μέρα να αποφευχθεί αυτό το αίσχος που ουδόλως μας κολακεύει?”

Μετά τιμής

Ο Σχολιαστής 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *