Η Λαϊκή Συσπείρωση για την αντιμεταναστευτική πολιτική

Η Λαϊκή Συσπείρωση για την αντιμεταναστευτική πολιτική

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης 

Για την απόπειρα να παρουσιάσει το μαύρο-άσπρο στην αντιμεταναστευτική πολιτική η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η δημοτική του αρχή

Ο Δήμος  Λευκάδας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Λευκάδας υπό την αιγίδα του “Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής” πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Μάρτη,  “ημερίδα για τη μετανάστευση”.

Αξιοποιώντας την ευαισθησία, την ανθρωπιά και τα αντιρατσιστικά αισθήματα των παρευρισκομένων, τα στελέχη της κυβέρνησης προπαγάνδισαν και επιχείρησαν να εγκλωβίσουν το Λευκαδίτικο λαό στο κάλπικο δίπολο του δήθεν “προοδευτικού μετώπου” ως απάντησης στην άνοδο της ακροδεξιάς. Μετά το κάλπικο δίλημμα των προηγούμενων εκλογών (αντιμνημονιακοί   –   μνημονιακοί), η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση επιδιώκει να αλώσει τις λαϊκές συνειδήσεις, φόβιζοντας τα λαϊκά στρώματα με τον “μπαμπούλα” της ανόδου της δεξιάς και της ακροδεξιάς, με σκοπό να υφαρπάξει την  ψήφο τους.

Είναι τόσο προοδευτικοί που συνυπέγραψαν μαζί με την Ευρωπαϊκή ‘Ενωση και την Τουρκία την απαράδεκτη συμφωνία εγκλωβισμού των προσφύγων στη χώρα μας.

Είναι η ίδια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχει στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που μαίνονται στην περιοχή μας, δίνοντας “γη και ύδωρ” στους ιμπεριαλιστές και αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής της είναι τα καραβάνια   προσφύγων και οι εκατοντάδες πνιγμένοι, μεταξύ αυτών και παιδιά στη λεκάνη της  Μεσογείου.

Είναι τόσο προοδευτικοί που πίνουν νερό στην Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει γεμίσει τη χώρα μας με στρατόπεδα συγκέντρωσης, με τους πρόσφυγες να στοιβάζονται σε άθλιες συνθήκες στα νησιά μας, με τις ΜΚΟ να ξεκοκαλίσουν Ευρωπαϊκά κονδύλια με το πρόσχημα της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Επικαλούνται υποκριτικά τον “κίνδυνο της δεξιάς και της ακροδεξιάς” για να μην γίνεται συζήτηση για την αντιλαϊκή πολιτική τους, που εξαθλίωσε και φτωχοποίησε το λαό, αντιλαϊκή πολιτική που τρέφει την ακροδεξιά και το φασισμό.

Είναι οι ίδιοι, που η πολιτική τους υπηρετεί τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό, του ακροδεξιού Τραμπ, που που βγήκε Πρόεδρος με τους ψήφους της φασιστικής “Κου Κλουξ Κλαν ”  των οποίων για τα συμφέροντα τους ψήφισαν τη συνθήκη των Πρεσπών.

Είναι αυτοί που μετατρέψαν τη χώρα μας σε πεδίο βολής, βάζοντας το λαό μας σε   κίνδυνο για τα συμφέροντα ντόπιων και ξένων μονοπωλίων, που θα αρπάξουν τον ενεργειακό πλούτο της χώρας μας.

Παριστάνουν τους “μαχητές” κατά της ακροδεξιάς και του φασισμού, όταν όλο το   προηγούμενο διάστημα συγκυβερνούσαν με την ακροδεξιά των ΑΝΕΛ, όταν στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, φωτογραφίζονται με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, όταν η δίκη της “σέρνεται” εδώ και 4 χρόνια, όταν ψήφισαν πρόσφατα τροπολογία για να πέσουν στα “μαλακά”.

Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα οφείλουν να αξιοποιήσουν την τεράστια πείρα του προηγούμενου διαστήματος, να μην ξανά παγιδευτούν σε κάλπικα διλήμματα που του στήνουν τα αστικά κόμματα, να ενισχύσουν σε όλες τις κάλπες, Δημοτικές, Περιφερειακές,   Ευρωεκλογές και Βουλευτικές τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ, της μόνης δύναμης που έχει μέτωπο με την ακροδεξιά και τον φασισμό και την Ευρωπαϊκή Ένωση του κεφαλαίου, γιατί ο φασισμός είναι η άλλη, επιθετική όψη του καπιταλισμού που δεν εξανθρωπίζεται και τσακίζει τους λαούς σε όλη την Ευρώπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *