Η Σεβαστή Ρεκατσίνα ανταπαντά στον Θοδωρή Σολδάτο

Η Σεβαστή Ρεκατσίνα ανταπαντά στον Θοδωρή Σολδάτο

Αγαπητέ κ. Θεόδωρε Σολδάτο.

 

Η θέση του συνδυασμού μας και εμένα προσωπικά σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων μας το μεσοδιάστημα μέχρι τη λειτουργία της ΜοΠΑΚ, μολονότι στερούμαστε την επ΄ αμοιβή συνδρομή ειδικού επιστημονικού συνεργάτη, να σας ενημερώσω ότι, είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή που παραθέσατε στις 05/12/2018 με σχετικό δελτίο τύπου σας με τίτλο : “Μεταβατική Λύση Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων”.

Βάζοντας λίγο πιο βαθιά το χέρι στην … τσέπη σας, εκτιμώ ότι ο επιστημονικός συνεργάτης σας, αφού πρώτα επισκεφθεί το χώρο απόρριψης των απορριμμάτων μας, δεν θα αρνηθεί να δώσει αντί για εσάς και τις απαντήσεις  που “χρωστάτε” επί των σχετικών ερωτημάτων, όπως σας τέθηκαν εκ μέρους του επικεφαλής του δημοτικού μας συνδυασμού ΔΙΑΥΛΟΣ  κ. Κωνσταντίνου Γληγόρη.

Πάντα είναι χρήσιμος ο διάλογος έστω και δι’ αντιπροσώπων.

Να σας θυμίσουμε τις ερωτήσεις:

http://www.lefkadaweb.gr/70646/%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%83-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84/

 

Σχετικά με το 5Χ5, με αδικείτε δημοσιεύοντας τη σχετική φωτογραφία καθώς ποτέ δεν αρνήθηκα την παρουσία σας στα εγκαίνια. Το έργο εντούτοις,  υλοποιήθηκε ύστερα από αποκλειστική  συνεργασία μου με τον Καρσάνο τότε υφυπουργό κ. Γιώργο Βλάχο.

 

Στην απάντησή σας ισχυρίζεστε ότι παραιτηθήκατε από τη διεκδίκηση των αναδρομικών αποδοχών το 2011.  Πως εξηγείτε λοιπόν το γεγονός ότι δημοσιεύματα της 23 Οκτωβρίου 2017 (ένα εξ’ αυτών παραθέτω παρακάτω) εξακολουθούν να περιλαμβάνουν το όνομά σας στη σχετική λίστα με τους προσφεύγοντες βουλευτές ;   https://www.e-dimosio.gr/dimosio/123180/pii-ine-116-proin-vouleftes-pou-zitoun-anadromika/

 

Όσον αφορά τα Μνημόνια σας παραπέμπω στην πηγή που χρησιμοποίησα συντάσσοντας το άρθρο μου. Προβείτε σε σχετική διάψευση (προς το link) ή ενημερώστε τους για τους σοβαρούς λόγους που συνέτρεχαν και ψηφίσατε τους εφαρμοστικούς νόμους που όπως διατείνεστε είναι άλλο πράγμα … :

http://www.kolivas.de/archives/124324

 

Τέλος οφείλω να σας συγχαρώ γιατί αντιπαρερχόμενος το ύφος του δημοσιεύματός μου, επιδείξατε τον πολιτικό πολιτισμό (όπως προφανώς τον αντιλαμβάνεσθε) με εκφράσεις όπως άγνοια, αγραμματοσύνη, εμπάθεια.

 

 

Σεβαστή Κωνσταντινίδη – Ρεκατσίνα

πρώην Δήμαρχος Καρυάς

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *