Το σχόλιο της ημέρας: Η πίτα των πολλαπλών μηνυμάτων

Το σχόλιο της ημέρας: Η πίτα των πολλαπλών μηνυμάτων

Πολυκοσμία, βραβεύσεις και ευχές, διαπιστώνουμε πως υπήρχαν στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου, σύμφωνα με το χθεσινό σχετικό δελτίο τύπου που υπογράφει ο πρόεδρος του φορέα -υποψήφιος για περιφερειακός σύμβουλος με το κόμμα της Ν.Δ. και φερόμενος σαν επίδοξος αντιπεριφερειάρχης- κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης (βλπτ. την σχετική ανάρτηση: https://www.fortsalefkada.gr/events/88520/).

Εμείς δεν θα διαφωνήσουμε με τον πρόεδρο. Πέρα απ΄τις ευχές και τις βραβεύσεις όμως, θα προσθέταμε πως ήταν και η πίτα των πολλαπλών μηνυμάτων, έστω κι αν κάποια απ΄ αυτά προκύπτουν από λεπτομέρειες που δεν αναφέρονται και παρότι για μερικά απ΄ τα υπόλοιπα απαιτείται εξειδικευμένη ικανότητα ανίχνευσης για να γίνουν αντιληπτά. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να εντοπίσουμε αυτά τα κρυφά μηνύματα και να τα φωτίσουμε μαζί με τα φανερά:

***Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια, που δεν αναφέρεται στο δελτίο τύπου, μόλο που κατά την ταπεινή άποψή μας εκπέμπει αφεαυτής ισχυρότατο μήνυμα, είναι ότι δόθηκε ο λόγος για χαιρετισμό στον (ιδεολογικά και κομματικά αντίπαλο) δήμαρχο Λευκάδας, με την δικαιολογία πως είναι θεσμικός, ενώ δεν δόθηκε στον (ανεπίσημο έστω)  κομματικό υποψήφιο δήμαρχο -και πρώην τρις βουλευτή του κόμματος- κ. Σολδάτο!

(Σ.Σ.: Ίσως όμως η ηγεσία του Επιμελητηρίου να θεώρησε πραγματικά ανεξάρτητο τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Σολδάτο, οπότε και είχε όλα τα δίκια να μην τον καλέσει στο μικρόφωνο…)

***Προφανώς για τον ίδιο λόγο ο κ. Σολδάτος αναφέρεται απολύτως τελευταίος και στην σειρά  των διακεκριμένων παρόντων της εκδήλωσης, μετά τον δήμαρχο Λευκάδας (άντε πάλι), τον δήμαρχο Μεγανησίου, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου(!), τους προέδρους των Ξενοδόχων και των Ενοικιαζόμενων δωματίων(!!), τον Διοικητή του Α/Τ, τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, τον (αντίπαλό τους ιδεολογικά-κομματικά) υποψήφιο δήμαρχο κ. Καλό(!!!) και μόλις πριν τους (ανώνυμους) προέδρους ή εκπροσώπους των πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων!

(Σ.Σ.: Το γεγονός πως ο κ. Καλός αναφέρεται πριν από τον κ. Σολδάτο, πιθανότατα να οφείλεται στο ότι τηρήθηκε η αλφαβητική σειρά και ως γνωστόν το “κάπα” προηγείται του “σίγμα”)…

***Τυχερός (ή ψυλλιασμένος) ο βουλευτής Λευκάδας, γλίτωσε την εμπλοκή του με κάθε είδους μηνύματα, καθότι απουσίασε απ΄ την εκδήλωση “λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων”! Έτσι έστειλε μακρόθεν τις ευχές του και καθάρισε…

Συμπέρασμα: Τελικά δεν είναι μόνο το χρήμα κι ο έρωτας που δεν κρύβονται, αλλά κι άλλα πράγματα…

Το σχόλιο της ημέρας: Η πίτα των πολλαπλών μηνυμάτων

Υ.Γ: Και όχι τίποτε άλλο, αλλά μ΄ αυτά και μ΄ αυτά υπάρχει ο κίνδυνος να παρεξηγηθεί κι ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Μπουρδάρας (που εδώ τον βλέπουμε στην ίδια εκδήλωση να βραβεύει ένα μέλος του φορέα). Ο καημένος ο πρόεδρος λοιπόν, παρότι καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες να φέρει την ενότητα στο κόμμα, στο τέλος δεν αποκλείεται να χρειαστεί ν΄ αποδείξει πως δεν είναι ο ίδιος ελέφαντας!…

Ο Σχολιαστής 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *