Ο Σπύρος Σκλαβενίτης για τα όπλα που βρέθηκαν πρόσφατα

 

Ο Σπύρος Σκλαβενίτης για τα όπλα που βρέθηκαν πρόσφατα

Αγαπητοί δημοσιογράφοι,

ή υπόθεση για την οποία δόθηκε μεγάλη έκταση πρέπει να σας ενημερώσω ότι έχει καταλήξει στο μονομελές πλημμελειοδικείο. Αυτό έγινε γιατί τα αντικείμενα αυτά που είχα ως μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης συλλογής, είναι δικά μου και έχουν αποκτηθεί με πολύ μεράκι, γνώση, κόπο και χρήμα. Βλέπετε η Ελληνική δικαιοσύνη έχει διαχωρίσει τους συλλέκτες από τους τρομοκράτες και τους αρχαιοκάπηλους. Όσον αφορά τα κατασχεθέντα αντικείμενα, ευτελούς αξίας, με το πέρας της διαδικασίας θα περιέλθουν και πάλι στην κατοχή μου με τις προβλεπόμενες άδειες. Θα ήθελα λοιπόν να σάς ευχαριστήσω για την αντικειμενικότητα με την οποία προσεγγίσατε το θέμα .

Υ.Γ Οι άνθρωποι δεν κινδυνεύουν από διασώστες τής πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά από όλους αυτούς που κακόβουλα περιμένουν στη γωνία τον καθένα μας.

Σκλαβενίτης Σπύρος

(Σχόλιο της Σύνταξης του ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ: Σε ότι μας αφορά και προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι εμείς απλά αναδημοσιεύσαμε το σχετικό αστυνομικό δελτίο τύπου, όπως είχαμε την υποχρέωση, χωρίς καμιά προσθήκη ή σχολιασμό).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *