Οι “Κινήσεις Πολιτών” για το διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου

Οι «Κινήσεις Πολιτών» για το διαζύγιο Τσίπρα Καμμένου
Χθες διαλύθηκε και τυπικά ο “συμβατικός” γάμος της κυβέρνησης της  ψευδεπίγραφης  «Πρώτη Φορά Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ με τους γραφικούς ακροδεξιούς της συνεταίρους, που όλο αυτό το διάστημα ανέδειξε ως κυρίαρχα στοιχεία της πολιτικής της τη μικροπρέπεια, το παζάρι, την ανευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα εθνικά θέματά μας και την απαξίωση της λειτουργίας του πολιτεύματος. Μένει βέβαια ο γάμος με ένα κομμάτι της ΝΔ που από ότι φαίνεται είναι μόνιμη σχέση.

Το ζητούμενο πλέον είναι η απερίφραστη καταψήφιση της κυβέρνησης που  οδηγεί τη χώρα σ’ ένα ολοένα και βαθύτερο αδιέξοδο με τις πράξεις της, τις παραλείψεις της, το λόγο της, τη συμπεριφορά της, τις ανοιχτές και κρυφές μεθοδεύσεις της, την αισθητική της και τελικά την απροθυμία και ανικανότητά της να εργασθεί με σχέδιο για την έξοδο από την κρίση και την επιστροφή της χώρας σε μια στοιχειώδη κανονικότητα. Η μέχρι τώρα ασκούμενη πολιτική πιστοποιεί ότι το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η παραμονή στην εξουσία.

Αποχαιρετούμε όσους αίφνης αυτοπροσδιορίζονται ως «προοδευτικοί» και δίνουν ανάσα ζωής με ψήφο εμπιστοσύνης στην χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση.

Με την έναρξη της διαδικασίας για την ψήφο εμπιστοσύνης ξεκινάμε αγώνα μέχρι την προκήρυξη εκλογών για την ήττα του κρατισμού, του λαϊκισμού, του συντηρητισμού  και του διχασμού που σε μεγάλο βαθμό εκφράζονται και από τη Ν.Δ.  Για να καταστεί έτσι δυνατή, η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στην πολιτική και η εθνική συνεννόηση για την έξοδο της χώρας και της κοινωνίας από την κρίση και την παρακμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *