Το σχόλιο της ημέρας: Σταθερός ο δήμαρχος!

Το σχόλιο της ημέρας: Σταθερός ο δήμαρχος!

Πριν από δυο μέρες άρχισαν να εγκαθιστούν για λογαριασμό του Επιμελητηρίου το φετινό Χριστουγεννιάτικο παγοδρόμιο  στην πλατεία Μαρκά, στο Βόρειο τμήμα της, (αυτό προς την Παναγία των Ξένων).βλέπετε φωτο κάτω.

Το σχόλιο της ημέρας: Σταθερός ο δήμαρχος!

Σήμερα είδαμε πως η εγκατάσταση προχωράει κανονικά και οσονούπω η κατασκευή αυτή  ολοκληρώνεται, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το σχόλιο της ημέρας: Σταθερός ο δήμαρχος!

Σήμερα επίσης, διαβάζοντας με προσοχή τα προς συζήτηση θέματα  της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, εντόπισα το Θέμα υπ΄ αριθμόν 20, που λέει: Απόφαση Δ. Σ. για δωρεάν παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου Δ.Κ. Λευκάδας στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λευκάδας για διοργάνωση εκδηλώσεων Χριστουγέννων 2018 και Πρωτοχρονιάς 2019!

Εφόσον λοιπόν το Παγοδρόμιο στήνεται και μάλιστα κοντεύει να τελειώσει, πριν αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο αρμοδίως, (κάτι που προφανώς θα το κάνει σήμερα), σημαίνει πως η δημοτική Αρχή (δηλ. ο δήμαρχος) μένει σταθερός στις απόψεις του για τις δημοκρατικές διαδικασίες, και λειτουργεί με τον τρόπο που ο ίδιος τις αντιλαμβάνεται: Να βάζει το κάρο μπροστά απ΄ το άλογο!

  1. Το σχόλιο της ημέρας: Σταθερός ο δήμαρχος!

Απλούστερα δηλαδή αυτό σημαίνει πως, πρώτα αποφασίζει και διατάζει ο ίδιος και κατόπιν -για να είμαστε και νομότυποι, περνάμε το θέμα κι απ΄ το Δημοτικό Συμβούλιο,(δήθεν για να το αποφασίσει…)

Αυτό το φαινόμενο ο σοφός λαός μας βέβαια, το λέει κάπως διαφορετικά: ” Ότι μικρομάθει κανείς, δεν το γεροντο-αφήνει”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *