Το σχόλιο της ημέρας: Αγχωμένοι και επικίνδυνοι!

Το σχόλιο της ημέρας: Αγχωμένοι και επικίνδυνοι!

Όπως είναι γνωστό, το τελευταίο εξάμηνο (και βάλε), η δημοτική μας Αρχή “μεθυσμένη” απ΄ τα μεγαλεία της εξουσίας, αλλά και θορυβημένη απ΄ τα αρνητικά μηνύματα της κοινωνίας που εισπράττει, κατατρέχεται από το άγχος της επανεκλογής της. Έτσι το ενδιαφέρον και η δράση της περιορίζεται κυρίως προς δυο κατευθύνσεις: Αφενός σε μια απελπισμένη επικοινωνιακή επίθεση με εργολαβίες προβολής απίθανων “έργων” μέσω των τοπικών ΜΜΕ και αφετέρου σε αγχωμένες μικροδράσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν θέματα τέτοιας προβολής.

Στα πλαίσια αυτής της σκοπιμότητας λοιπόν έστησαν -με εμφανέστατη προχειρότητα- και την πινακίδα ονοματοδοσίας της παραλιακής πλατείας που βλέπετε στις φωτογραφίες. Μόνο που εξ αιτίας της προχειρότητας αυτής, του άγχους και προφανώς της ανεγκεφαλιάς των δημιουργών της, αυτή καταλήγει μια (ακόμη) πηγή σοβαρού κινδύνου για τους ανύποπτους περαστικούς!

Το σχόλιο της ημέρας: Αγχωμένοι και επικίνδυνοι!

 Γιατί όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά, οι κάτω γωνίες της βρίσκονται στο κρισιμότερο και πλέον επικίνδυνο ύψος, για κάθε διαβάτη μεσαίου αναστήματος. Στις φωτογραφίες λοιπόν, είναι εμφανέστατο πως αυτές απειλούν το μάτι, τον κρόταφο ή το εξίσου ευαίσθητο ινιακό (πίσω) τμήμα του κεφαλιού των διαβατών! Που με άλλα λόγια σημαίνει πως μπορούν άνετα να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό, αναπηρία ή ακόμα και θάνατο στον άτυχο, που είτε λόγω απροσεξίας είτε λόγω αδυναμίας θα χτυπήσει πάνω της!!

Ο Σχολιαστής 

Υ.Γ: Η νέα αυτή παγίδα ήρθε να προστεθεί στις αναρίθμητες άλλες παγίδες που έχει διασπείρει η δημοτική μας Αρχή σε ολόκληρη την πόλη, όπως είναι τα απομεινάρια απ΄ τα κομμένα κολονάκια στα οποία σκοντάφτει ο κόσμος και για τα οποία γράφαμε πρόσφατα… Λόγω δε της επικινδυνότητάς τους αυτής, τα “έργα” αυτά των δημαρχιακών φρονώ πως αξίζει να προβληθούν περισσότερο ίσως, απ΄τα υπόλοιπα που αυτοί κατά κόρον μας δείχνουν…

Ο ίδιος

5 σχόλια

  1. Σχολιαστή όπως φαίνεται από τα σχόλια σας το άγχος για τις εκλογές μάλλον εσάς διακατέχει και όχι την νύν Δημοτική Αρχή. Με το μπάχαλο που επικρατεί και τις πολλαπλές υποψηφιότητες στα ανατίπαλα στρατόπεδα μάλλον στο τσεπάκι του την έχει ο Δρακονταειδής την επανεκλογή του, ομού και ο Γαλιατσάτος στην Περιφέρεια. Με παλαιοκομματικού τρόπου περιοδείες της Κράτσα όπως βλέπω σε διπλανό σας άρθρο (επισκέψεις σε Λιμεναρχεία, Πυροσβεστικές, Φιλαρμονικές, Μητροπολίτες, αγώνες καλαθοσφαίρησης) και με τον έμπειρο Σπύρου στον ίδιο χώρο έχει εξασφαλίσει άνετα την 3η θέση. Κρίμα τη θητεία στις Βρυξέλλες.

    • FortsaLefkada

      Μικρέ μου σερίφη βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Σωστά το κατάλαβες, εγώ έχω το άγχος για την εκλογή δημάρχου, μην τυχόν και παραμείνει ο Δρακονταειδής και δεν μου αυξήσουν το μισθό οι επόμενοι που θα έρχονταν! Όταν βέβαια με το καλό θα τα σούρνω και στους επόμενους, δεν αμφιβάλλω πως κάτι θα βρεις πάλι να πεις. Μα κι αν δεν βρεις δεν πειράζει. Μπορείς απλά θα επαναλάβεις (όπως και τώρα) your master voice…

  2. Κάνε υπομονή και κουράγιο πάλι στο Δρακονταειδή θα τα σέρνεις . Δεν το καταλαβαίνεις ότι με αυτά που γράφεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να ενισχύεις τον Δρακονταειδή και από διεκδικούντα τη θέση τον έχεις μετατρέψει σε αδιαφιλονίκητο φαβορί; ΚΑλό κουράγιο για την επόμενη τετραετία ,άρχισε από τώρα να γράφεις σχόλια να τα έχεις έτοιμα ΥΠΟΜΟΝΉ ΆΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΊΝΑΙ

    • FortsaLefkada

      Σπίρτο είσαι βρε μικρέ σερίφη, κι αυτό το κατάλαβες! Μα γι αυτό εμείς το κάνουμε, για να τον βοηθήσουμε τον άνθρωπο! Στο κάτω -κάτω, που θα βρούμε καλύτερο πελάτη για να μας εμπνέει να γράφουμε, αν αυτός έρθει τέταρτος στις εκλογές, (που μεταξύ μας πολύ, πάρα πολύ το φοβόμαστε…)

  3. Γυρνα πλευρό και κοιμήσου και σου εύχομαι όχι εφιάλτες με το Δρακονταειδή Δήμαρχο, πράγμα που θα το χαρείς όταν ξυπνήσεις απότομα τον Μαϊο. Μην απαντήσεις πάω για ύπνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *