Προγράμματα συμβουλευτικής και επαγγ. ενδυνάμωσης

Προγράμματα συμβουλευτικής και επαγγ. ενδυνάμωσης

Ταχ. Διεύθυνση: Κτίριο Διοίκησης

Λόφος Πανεπιστημίου, 81100 Μυτιλήνη Τηλέφωνο: 22510-36520

e-mail: ppy@aegean.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

Έναρξη της μεγαλύτερης δωρεάν επιμόρφωσης στην Ελλάδα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

Ξεκινά σταδιακά μέσα στον Οκτώβριο το μεγαλύτερο πρόγραμμα δωρεάν επιμόρφωσης στους τομείς της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής και της Προπονητικής Ζωής, που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε 48 πόλεις στην  Ελλάδα και στην Κύπρο. Το πρόγραμμα προσφέρεται επίσης και διαδικτυακά.

Πρόκειται για ένα κολοσσιαίο εγχείρημα με 8.000 επιμορφούμενους, δεκάδες διδάσκοντες και συντονιστές, το οποίο έγινε εφικτό χάρη στην αρωγή των δημοτικών αρχών και στην κινητοποίηση των τοπικών φορέων. Οι πόλεις που συμμετέχουν είναι

ΛΕΥΚΑΔΑ, Αγ. Νικόλαος – Κρήτη, Αγρίνιο, Αλιβέρι, , Αθήνα, Αμύνταιο, Αμφιλοχία, Άρτα,  Άστρος Κυνουρίας, , Διδυμότειχο, Δράμα, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο – Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Ιεράπετρα – Κρήτη, Ιτέα,  Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης, Λαμία, Λάρνακα-Κύπρος, Λειβαδιά, Λάρισα,  Μεσολόγγι, Μυτιλήνη, Ναύπακτο, Νάουσα, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πλωμάρι Λέσβου, Πτολεμαΐδα, Πύργος Ηλείας, Σέρρες, Σητεία – Κρήτη, Σκύδρα              , Σκύρος, Σουφλί, Τρίκαλα, Τρίπολη, Φάρσαλα, Φλώρινα, Χαλκίδα.

Στη Λευκάδα το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη της Κοινωφελούς  Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ  του Δήμου στα πλαίσια του συμφωνητικού συνεργασίας της με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου  και θα το παρακολουθήσουν 100 επιμορφούμενοι.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και ελπίζουμε και σε άλλες παρόμοιες τόσο αξιόλογες δράσεις στις οποίες η Κοινωφελής ΔΕΠΟΚΑΛ και ο Δήμος Λευκάδας θα σταθούν αρωγοί.

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα μπορείτε να πάρετε επικοινωνώντας με το 22510-36520 ή πατώντας στον εξής σύνδεσμο:

https://goo.gl/4C2v4m

email επικοινωνίας: ppy@aegean.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *