Το σχόλιο της ημέρας: Υπάρχουν και χειρότερα…

Το σχόλιο της ημέρας: Υπάρχουν και χειρότερα…

Το πρωί διάβασα στην ανάρτηση του FORTSALEFKADA.gr για εκείνη την πράσινη σημαδούρα μέσα στην διώρυγα της Λευκάδας, που ναυαγισμένη απ΄την κακοκαιρία του “Ξενοφώντα” ξέπεσε στην απέναντι (δηλ. την λάθος) μεριά και κάποιοι  την έδεσαν στον δρόμο του Κάστρου.

Το ίδιο βράδυ που έτυχε να κάνω τον περίπατό μου στην περιοχή, είχα την ευκαιρία να δω κάτι, για το οποίο δεν πίστευα στα μάτια μου: Η πράσινη σημαδούρα όχι μόνο παρέμενε δεμένη στο ίδιο (λάθος) σημείο, αλλά επιπλέον λειτουργούσε κιόλας, αναβοσβήνοντας με τις προβλεπόμενες αναλαμπές!

Που σημαίνει πως σε δύσκολες συνθήκες βραδινού πλου λόγω μειωμένης ορατότητας, είναι σφόδρα πιθανό βλέποντας κάποιος διερχόμενος κυβερνήτης τις αναλαμπές της να γίνονται κανονικά, να ρίξει το σκάφος του έξω στην προσπάθειά του να την αφήσει αριστερά του!

Ψιλά γράμματα θα πει πιθανόν κάποιος , θεωρώντας απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο. Επειδή όμως τα περισσότερα ατυχήματα στη θάλασσα κατά κανόνα συμβαίνουν από βλακώδεις και σπάνιες συμπτώσεις, που ενίοτε συγχρονίζονται μεταξύ τους, μήπως θα έπρεπε κάποιος αρμόδιος να κάνει  τα αυτονόητα;

Τελικά όντως υπάρχουν και χειρότερα, που λέει κι η λαϊκή έκφραση…

Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *