Απίστευτες οι ανατροπές που προέκυψαν από το γκάλοπ

Απίστευτες οι ανατροπές που προέκυψαν από το γκάλοπ

Ούτως έσονται οι έσχατοι πρώτοι και οι πρώτοι έσχατοι… = (Έτσι οι τελευταίοι θα γίνουν πρώτοι και οι πρώτοι τελευταίοι…)

Βόμβα πολλών μεγατόνων προδικάζουν για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές τα αποτελέσματα πρόσφατου γκάλοπ που έγινε στον Δήμο Λευκάδας, το οποίο μεταξύ των άλλων ανίχνευε τις (σημερινές) προτιμήσεις των δημοτών μεταξύ συγκεκριμένων πιθανών υποψηφίων δημάρχων.

Παρότι γνωρίζουμε επακριβώς τα αποτελέσματα του γκάλοπ, τουλάχιστον στο κομμάτι αυτό (των προτιμήσεων), δυστυχώς, δεν είμαστε εξουσιοδοτημένοι να τα δημοσιοποιήσουμε. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε είναι πως, ιδιαίτερα στην πόλη της Λευκάδας, προέκυψαν τόσο μεγάλες ανατροπές απ΄ αυτές που λογικά θα περίμενε ο κόσμος με βάση την δύναμη των κομμάτων κ.λ.π., ώστε εδώ να επαληθεύεται πλήρως ο Ευαγγελιστής (Ματθαίος 20,16) που λέει: “Ούτως έσονται οι έσχατοι πρώτοι και οι πρώτοι έσχατοι“! Και παραποιώντας για την περίσταση λίγο την συνέχεια θα λέγαμε: “…πολλοί γαρ εισί κλητοί (διάβαζε: φιλόδοξοι δήμαρχοι), ολίγοι δε εκλεκτοί (διαβαζε: του λαού!)…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *