Το σχόλιο της ημέρας: Άρχισαν τα όργανα…

Το σχόλιο της ημέρας: Άρχισαν τα όργανα…

Άρχισαν τα όργανα μαθαίνω στην τοπική Ν.Δ.: Όπως άλλωστε ήταν απολύτως αναμενόμενο, στην χθεσινή διευρυμένη Νομαρχιακή είχαμε εντάσεις, γκρίνιες και έντονες αντιπαραθέσεις, που λίγο απείχαν απ΄ το να οδηγήσουν σε σοβαρό καυγά!

Απ΄ότι φαίνεται η παρουσία που άναψε τις μεγάλες φωτιές ήταν ο ψηλός πρώην βουλευτής, παρότι αυτός δεν κατέθεσε -τουλάχιστον στα τοπικά όργανα- αίτηση ή δήλωση υποψηφιότητας για δήμαρχος, ή όπως αλλιώς το ονομάζουν, που κατέθεσαν οι άλλοι δυο επίδοξοι υποψήφιοι.

Το προσάναμμα όμως πυροδότησε ένας νεαρός της ΝΟΔΕ, όταν ρώτησε τον του Επιμελητηρίου τι ακριβώς σημαίνει  στην πρόσφατη δήλωσή του “το παλιό” και ποιος το εκπροσωπεί και τι “το καινούργιο” (που είναι ξεκάθαρο πως εννοεί τον εαυτό του). Κάπου εδώ ενεπλάκη στην συζήτηση ο πρώην αντι, που δήλωσε πως αυτός είναι το παλιό και είναι περήφανος γι αυτό, αλλά γρήγορα έγινε σαφές πως με τον όρο “παλιό” τα σκάγια στόχευαν άλλον, πιο ψηλό! Τελικά μπήκε κι αυτός στην συζήτηση, η οποία κουβέντα στην κουβέντα γρήγορα εξελίχθηκε σε αντιπαράθεση για να καταλήξει  σε …φριχτά παράπονα. Γιατί  “το καινούργιο” εξέφρασε το παράπονό του στο “παλιό” επειδή ενδιαφέρεται για τον δήμο, ενώ πριν από λίγο καιρό του είχε πει (όπως είπε) πως δεν ενδιαφέρεται…

Και ο έτερος επίδοξος υποψήφιος όμως είχε την αντιπαράθεσή του με “το παλιό”, εμπλέκοντας μάλιστα αυτός στην συζήτηση την  ιστορία των εκλογών του 2014 (με την δική του εκδοχή και οπτική βέβαια)!

Το τελικό συμπέρασμα είναι πως αν οι γαλάζιοι θέλουν να μην καταλήξουν μαλλιά-κουβάρια και να έχουν τύχη στις εκλογές, καλά θα κάνουν να ξεκαθαρίσουν άμεσα το τοπίο, ας πιέσουν τους επάνω να δώσουν το χρίσμα σ΄ όποιον εκείνοι θεωρούν ικανότερο και καταλληλότερο να πάρει το δήμο, για να σταματήσουν εδώ τα όργανα, πριν δημιουργήσουν χάσματα που δεν θα κλείνουν με τίποτα. Διαφορετικά ο μόνος που θα τους αγαπήσει και θα τους ευγνωμονεί θα είναι ο σημερινός δήμαρχος…

Ο Σχολιαστής

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *