Το σχόλιο της ημέρας: Αποκαλύπτομαι!

Το σχόλιο της ημέρας: Αποκαλύπτομαι!

Ομολογώ πως είχα παρεξηγήσει την δημοτική μας Αρχή που την θεωρούσα ανίκανη να διακριθεί σε οποιαδήποτε παραγωγή έργου. Μετά όμως από το προχθεσινό Δελτίο Τύπου της με τίτλο “Θεσμικό πλαίσιο αιγιαλών – παραλίας & παράνομο κάμπινγκ τροχόσπιτων” (που δημοσίευσε και το ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ), αναγκάζομαι να παραδεχθώ το λάθος μου και να αναθεωρήσω την άποψή μου!

Αποκαλύπτομαι λοιπόν στην δημοτική μας Αρχή η οποία απέδειξε πως, εκτός απ΄ την βαθιά της νομομάθεια, διαθέτει κι ένα μοναδικό ταλέντο στο να δικαιολογεί με πειστικότητα για ποιον λόγο …δεν κάνει τίποτε!

Ουσιαστικά δηλαδή μας λέει πως ποτέ δεν φταίει η ίδια για την αδράνεια και την αναποτελεσματικότητά της. Την μια φταίει η κακούργα η γραφειοκρατεία  που δεν την αφήνει να μεγαλουργήσει όπως το είχε σκοπό. Την άλλη φταίει η Αποκεντρωμένη, μετά ο γενικός γραμματέας, ύστερα ο υπουργός και στο τέλος ο …Χατζηπετρής, που λέει και το τραγούδι…

Με το συγκεκριμένο δελτίο τύπου της όμως, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αλλά και τον ίδιο τον εαυτό της σε πειστικότητα, αφού επιστράτευσε ολόκληρο θεσμικό πλαίσιο όπως και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να μας αποδείξει ότι δεν φταίει η ίδια για το μπάχαλο που γίνεται στις παραλίες και στο αυθαίρετο πάρκινγκ τροχόσπιτων, αλλά ο σχετικός μ΄ αυτά νομοθέτης!

Εγώ πείστηκα πως τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέει το δελτίο τύπου. Που βέβαια σημαίνει πως όσες δημοτικές Αρχές ανά την χώρα έχουν καταφέρει να βάλουν τάξη σ΄ αυτά τα ζητήματα, χωρίς αμφιβολία παραβαίνουν το θεσμικό πλαίσιο, που σημαίνει πως παρανομούν!!

Εσείς τι λέτε;

Ο Σχολιαστής

2 σχόλια

  1. Μετά την πόρτα που έφαγε από τον Δρακονταειδή εναγωνίως προσπαθούσα κυρία στα πλαίσια της πολιτικής της σταθερότητας να χωθεί σε κάποιο ψηφοδέλτιο (ψηφοδέλτιο νάναι κι όποιο νάναι), ο γνωστός Σχολιαστής επανήλθε ματά από περίοδο σιωπής, προσβλέποντας σε λευκό καπνό, δριμύτερος στο γνωστό του σπορ του αντί-Δρακονταειδή παραλληρήματος το οπίο τελικά μόνο πόντους δίνει στο Δήμαρχο.
    Αν κρίνω μάλιστα και από μελίρυτο φωτογραφία από την ΝΔ Λευκάδα ο φερόμενος ως επικεφαλής ψηφοδελτίου ψώνησε από σβερκο, βούτυρο και μέλι στο ψωμί του Δρακονταειδή.

    • FortsaLefkada

      Τα όνειρα (σου) θερινής νυκτός αγαπητέ μου μικρέ Σερίφη, δεν είναι απαραίτητα κακό πράγμα. Αρκεί να προσέχεις τα ρεύματα, όταν τα βλέπεις, μην τυχόν και κρυολογήσεις. Όσο για τους πόντους που δίνω εγώ στον δήμαρχο, μάλλον δεν τους χρειάζεται αφού παίρνει φουλ πόντους απ΄ τους Λευκαδίτες για το “έργο” του! Βέβαια με επαγγελματικά στελέχη όπως ελόγου σου να τον υπερασπίζονται, τον βλέπω τρίτο και καταϊδρωμένο στις εκλογές, όχι μόνο δηλαδή να μην περνάει στον δεύτερο γύρο, αλλά και να χάνει τον επίζηλο τίτλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης…
      Με πολλή κατανόηση,
      Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *