Απάντηση σε εξώδικο

Απάντηση σε εξώδικο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΞΩΔΙΚΟ

Με μεγάλη μου έκπληξη και απορία συγχρόνως, έλαβα την από 31-07-2018 Εξώδικη Διαμαρτυρία με Κλήση και Δήλωση, της κ. Αργυρής Κατωπόδη, πρώην ιδιοκτήτριας του ηλεκτρονικού τύπου «Lefkadapress». Ούτε λίγο – ούτε πολύ, διαμαρτύρεται ότι εγώ, με το από 26./07-2018 άρθρο μου στον ηλεκτρονικό τύπο «FortsaLefkada», κατατείνομαι δήθεν εναντίον της με συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια. Η αλήθεια είναι όμως ότι, πρόθεσή μου και μάλιστα εμφανέστατη, είναι να επικρίνω με αυστηρό και έντονο ύφος την δημοτική αρχή και όχι την ίδια που ουδόλως την αναφέρω, ενώ και το μέσον της Lefkadapress.gr αναφέρεται μόνο προκειμένου να τεκμηριωθεί η κριτική μου στην συγκεκριμένη συμπεριφορά του δημάρχου.

Εν πάση όμως περιπτώσει, δια της παρούσης μου την διαβεβαιώνω ότι, ουδέποτε, όπως και τώρα, δεν είχα καμία πρόθεση να ασχοληθώ μαζί της, γιατί πρωτίστως και απλούστατα με ενδιαφέρει ο δημόσιος βίος και τα πολιτικά πρόσωπα που παράγουν αυτόν στο νησί μας και όχι οι ιδιώτες που συναλλάσσονται με αυτά.

Κατόπιν τούτων, επανέρχομαι στο από 26-07-2018 άρθρο μου στο οποίο ανέφερα ότι: «Όσον αφορά τα 50 λεπτά ανά εισιτήριο που συμφωνήθηκε να πάνε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τουλάχιστον μέχρι τις 31 του Δεκέμβρη του 2016 (δηλαδή τεσσεράμισι ολόκληρους μήνες μετά τη συναυλία) που έλεγξα τις εισπράξεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, δεν είχε πάει τίποτε» και ευχαρίστως το εμπλουτίζω με την εξής προσθήκη: Μετά  την παρέλευση ενάμισυ σχεδόν έτους προσπαθειών και έρευνας, για πληρέστερη ενημέρωση, πληροφορήθηκα από τα σχετικά παραστατικά που κατέθεσε η αντίδικος κα Αργυρή Κατωπόδη στο  Δικαστήριο (τον Νοέμβριο του 2017), το χρηματικό ποσό που δόθηκε απ΄ αυτήν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λευκάδος. Πράγματι, με το υπ’ αριθμ. 1.318/02-02-2017 σειρά Α παραστατικό του δήμου μας, κατατέθηκε το χρηματικό ποσό των 500 €, με καθυστέρηση πεντέμισι μηνών από την συναυλία. Τέλος, πρέπει να αποκατασταθεί ότι, στην τρίτη παράγραφο από το τέλος στον 17ο στίχο επίσης από το τέλος του άρθρου μου όπου αναφέρω «… επειδή μπέρδεψα τις συναυλίες που έκανε το μέσο της το 2015 με αυτήν του 2013 ..», το σωστό είναι «… επειδή μπέρδεψε ο δήμαρχος τις συναυλίες που έκανε το μέσο της το 2015 με αυτήν του 2016», σύμφωνα με τα υπ’ αριθμ. 10ης/27-05-2016 Πρακτικά Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδος, εγώ απλά τελούσα, εκ του λόγου αυτού τότε, σε νομική πλάνη.

Νίκος Γαζής

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *