Τις 130 έφθασαν οι συλλήψεις στη Λευκάδα τον Ιούνιο!

Επτά συλλήψεις κατά τις τελευταίες μέρες στην Λευκάδα

Το χρονικό διάστημα από 01.06.2018 έως και 02.07.2018 πραγματοποιήθηκαν συνολικά (130) συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βεβαιώθηκαν (38) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και (468) παραβάσεις του Κ.Ο.Κ

Κατασχέθηκαν περισσότερα από (680) προϊόντα παραεμπορίου

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων Νησιών από την έναρξη της θερινής περιόδου.

Οι έλεγχοι έχουν προληπτικό προσανατολισμό και επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών:

◊ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος,
◊ την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών
◊ κλοπών και διαρρήξεων παραθεριστικών κατοικιών
◊ φαινομένων παραεμπορίου

Μέχρι στιγμής κατά το χρονικό διάστημα 01.06.2018 έως και 02.07.2018, από τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, πραγματοποιήθηκαν συνολικά (130) συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα από τις συλλήψεις ξεχωρίζουν:

• (19) για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
• (18) για πώληση προϊόντων παραεμπορίου,
• (43) για παραβάσεις Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
• (11) για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Στο τομέα της παραβατικότητας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος βεβαιώθηκαν (38) παραβάσεις, από τις οποίες οι (6) για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας, (6) για στέρηση πιστοποιητικών υγείας και (3) για ηχορύπανση,

Στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, βεβαιώθηκαν (468) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν , (15) παραβάσεις για την οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, (44) για ταχύτητα, (27) για προστατευτικό κράνος και (11) για ζώνη ασφαλείας.

Στην αντιμετώπιση φαινομένων παραεμπορίου διαπιστώθηκαν (18) περιπτώσεις παράνομης διάθεσης προϊόντων κατά τις οποίες κατασχέθηκαν περισσότερα από (680) προϊόντα .

Η δράσεις αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών της Λευκάδας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *