Το σχόλιο της ημέρας: Απαράδεκτη νοοτροπία και συμπεριφορά…

Το σχόλιο της ημέρας: Το πρωταρχικό μέλημα των αιρετών

του ΝΙΚΟΥ ΓΑΖΗ

Χθες είχαμε την επιστολή κάποιων εκπροσώπων τοπικών φορέων προς τον υπουργό Παιδείας για το ζήτημα της εγκατάστασης τριτοβάθμιας πανεπιστημιακής σχολής στον τόπο μας, σε αντιστάθμισμα του παραρτήματος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων που χάνουμε.

Σήμερα είχαμε την ανακοίνωση του βουλευτή, δια της οποίας αφού μας ενημερώνει για την αναφορά του προς τον ίδιο υπουργό για το ίδιο θέμα, αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά των παραπάνω “επιστολογράφων”, κατηγορώντας τους για διχαστικές ενέργειες στην κοινή (για όλους μας) αυτή υπόθεση, εξ αιτίας των μικροπολιτικών τους στοχεύσεων…

Δεν έχει άδικο. Γιατί είναι σαφές, εμφανές, αλλά και ιδιαίτερα θλιβερό πως το πρωταρχικό ενδιαφέρον των πάσης φύσεως αιρετών μας είναι μην τυχόν και καρπωθεί πολιτικό όφελος κάποιος πολιτικός τους αντίπαλος, παρά να επιτευχθεί οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα για τον τόπο! Ή για να το διαβάσουμε ανάποδα, προτιμούν να μην γίνει κάτι καλό στον τόπο μας, απ΄ το φόβο τους μήπως αυτό να δώσει πόντους στον αντίπαλο!!

Μάλιστα όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες, που κανονικά θα στηθούν μέσα στο 2019, τόσο η απαράδεκτη αυτή νοοτροπία και συμπεριφορά χειροτερεύει!

Κρίμα συμπατριώτες μου…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *