Δελτίο Τύπου του συνδυασμού “ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΟΛΩΝ”

Δελτίο Τύπου του συνδυασμού «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΟΛΩΝ»

 

Συνάδελφοι Επαγγελματίες,

 

Μετά από 8 χρόνια οικονομικής κρίσης και μετά από δεκαετίες στρεβλής ανάπτυξης και ασαφή προσανατολισμό, καλούμαστε επιτέλους να ξεκολλήσουμε από το οικονομικό τέλμα και να βάλουμε νέες και στέρεες βάσεις για το τόπο μας, τις επιχειρήσεις μας και τα παιδιά μας.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιους από τους λόγους, τις ανησυχίες και ανάγκες που με οδήγησαν εμένα και τους υπόλοιπους επαγγελματίες του συνδυασμού σε αυτή μας την πρωτοβουλία.

Μετά από 34 χρόνια προσωπικής μου ενασχόλησης με το εμπόριο , τον τουρισμό, τις υπηρεσίες και την μεταποίηση και ζώντας μαζί με σας την δύσκολη καθημερινότητα του επιχειρήν, ένιωσα την απουσία του μοναδικού μας θεσμικού εκπροσώπου του επιμελητήριο μας .

Ενός εκπροσώπου που θα έπρεπε να ήταν η επιχειρηματική μας ομπρέλα και ο βασικός καθοδηγητής της επιχείρησης μας.

 

 • Θέλω ένα πρωτοπόρο με όραμα και ακομμάτιστο επιμελητήριο ΛΕΥΚΑΔΑΣ το οποίο  δεν θα είναι προθάλαμος κομματικών διαπλοκών.
 • Μπορούν να γίνουν πολλά περισσότερα στοχευμένα βήματα και δράσεις για όλους τους επιχειρηματίες όλων των κλάδων ανεξαιρέτως.
 • Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
 • Βασική μας αρχή είναι να μην εμπλέκουμε σε κομματικά και συντεχνιακά συμφέροντα και ούτε να ζητάμε την κομματική πειθαρχία προκειμένου να επιτύχουμε προσωπικούς μας στόχους.
 • Δεν μηδενίζουμε τις προσπάθειες των προηγούμενων διοικήσεων του Επιμελητηρίου, από το 1956 έως και το 2017
 • Θέλω ένα Επιμελητήριο για την ΛΕΥΚΑΔΑ με στελέχωση όλων των υπηρεσιών του με εξειδικευμένους και καταρτισμένους συνεργάτες, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των μελών του.
 • Θέλω ένα Επιμελητήριο με διαφάνεια και ουσιαστικό έλεγχο των πόρων και των εξόδων του.
 • Θέλω ένα Επιμελητήριο το οποίο θα βάζει στόχους κοστολογημένους και ρεαλιστικούς.
 • Θέλω ένα Επιμελητήριο με ανοιχτές πόρτες , να δίνει ίσες ευκαιρίες για όλους και να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των μελών του.
 • Θέλω ένα Επιμελητήριο να στοχεύει σε ποιοτικότερο τουρισμό.
 • Θέλω ένα Επιμελητήριο με ενεργά  και τα 21 Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του, ανεξάρτητα από τους συνδυασμούς που θα εκλεχθούν.

Θεωρώ όλους τους συναδέλφους μας ισάξιους και ικανούς να αντιπροσωπεύσουν το Επιμελητήριο ΟΛΩΝ.

 

Σε εμάς ανήκουν όλοι γιατί τα προβλήματα δεν έχουν ούτε κόμμα ούτε χρώμα.

Επιθυμώ έναν έντιμο αγώνα προκειμένου να αλλάξει σελίδα το Επιμελητήριο Λευκάδας.

 

Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμπορεύονται μαζί μου, με εμπιστεύονται και υπόσχομαι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με  ΔΟΥΛΕΙΑ—ΟΡΑΜΑ—ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ  θα κάνουμε το Επιμελητήριο τον απαραίτητο συνεργάτη ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

 

Με εκτίμηση

Μαριάννα  Σταύρακα- Μήτσουρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *