Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου για τον LEFKAS TRAIL RUN 2017

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου για τον Lefkas Trail Run 2017

LEFKAS TRAIL RUN 2017: Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 για 4η συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία, ο αγώνας  Ορεινού Τρεξίματος “Lefkas Trail Run”,  με διαδρομές 23χλμ , 13χλμ, 5χλμ. , καθώς  και αγώνας για παιδιά 600 μέτρων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας με συνδιοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Λευκάδας “ΦΙΛΑΝΔΡΟ” υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), του Δήμου Λευκάδας και της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

Ο καιρός τελικά μας έκανε το χατίρι και στο ηλιόλουστο πρωινό της Κυριακής σχεδόν  450 άτομα πήραν εκκίνηση  στις 4 διαδρομές του αγώνα, μένοντας με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Στη διαδρομή των 23 χιλιομέτρων, πρώτοι  τερμάτισαν παρέα ο Άρης Τσίπης της Inov8  και ο Χρήστος Παπαδογεώργος με χρόνο 2:12:28 ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Θεοδώρα Αναστασιάδη  της ομάδας “Sky Women Running Team” με επίδοση  2:58:47.

Στη διαδρομή των 13 χιλιομέτρων, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά,  πρώτος τερμάτισε ο Ηλίας Γεωργίου  της ομάδας “Go Run Δρομείς Σουλίου”  , με χρόνο 1:18:25 ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε η  Δήμητρα Τσαλοκώστα με επίδοση  1:24:08.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, πρώτος τερμάτισε ο Θεόδωρος Αντύπας από τον Αθλητικό Σύλλογο  Λευκάδας Φίλανδρο με χρόνο 20:18, ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Κωνσταντίνα Σταματέλου  από τον Αθλητικό Σύλλογο  Λευκάδας Φίλανδρο με χρόνο 24:04.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές για την τιμή που μας έκαναν με τη συμμετοχή τους, τους χαμογελαστούς και ακούραστους εθελοντές που χωρίς την παρουσία τους ο αγώνας δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς για την πολύτιμη υλική και χρηματική υποστήριξη τους και τέλος τους χορηγούς επικοινωνίας για την προώθηση του αγώνα μας.

Τέλος θα θέλαμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο του 2018, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Η  ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *