Το σχόλιο της ημέρας: Μπιζούβγαζέ τον…

Το σχόλιο της ημέρας: Μπιζούβγαζέ τον…

Είναι εντυπωσιακή η επιμονή κάποιων να εμμένουν απεγνωσμένα στη γνωστή -αλλά και “ξεφωνημένη”- πλέον επικοινωνιακή απάτη, με την ομάδα “Δίπλα στο Θ.Κ.”!

Το νέο τους σύστημα, για ν΄ αντιμετωπισθεί η συνεχής ροή των αγανακτισμένων μελών που διαγράφονται, αποκαλύπτει θράσος που οι ίδιοι οι διαγραφόμενοι δεν φαντάζονται: Τους αφήνουν εκτός “ομάδας” για κάποιες μέρες και μετά, κάποιο άλλο μέλος του κεντρικού πυρήνα της ομάδας, τους ξαναπροσθέτει σαν μέλη! Κι εκεί λοιπόν που νομίζουν πως διαγράφτηκαν κι ησυχάζουν οι άνθρωποι, αγνοούν πως ξανα-φιγουράρουν στην ομάδα σαν (δήθεν) αρωγοί του Θανάση! Και το χειρότερο είναι πως επειδή συνήθως δεν ξανα-ασχολούνται με το θέμα και την ομάδα, δεν υποπτεύονται καν πως τους ξανα-έβαλαν εκεί, ενώ και οι γνωστοί τους που ενδεχομένως θα τους δουν, το πιθανότερο είναι να νομίσουν πως ουδέποτε βγήκαν, οπότε δεν τους λένε τίποτα!

Σατανικό λοιπόν και παμπόνηρο αποδείχνεται το σύστημα “βάλτον κι αν βγει ξαναβάλτον“(ή “μπιζούβγαζέ τον” που λέει κι η βλάχα στο γνωστό σόκιν ανέκδοτο).

Μόνο που είναι και κουτοπόνηρο ταυτόχρονα, γιατί δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που να μην αντιλαμβάνονται, πως αυτή η πατέντα της κατασκευής (δήθεν) οπαδών, μόνο τα γέλια προκαλεί πλέον.

Εκτός κι αν η απελπισία τους είναι τέτοια, που δεν τους αφήνει να δουν ούτε τα αυτονόητα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *