Επιτυχημένο το “ΠΑΡΟΝ” του Επιμελητηρίου στην Δ.Ε.Θ.

Επιτυχημένο το «ΠΑΡΟΝ» του Επιμελητηρίου στην Δ.Ε.Θ.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας συνεχίζει και δυναμώνει το επιτυχημένο «παρών» του στη Διεθνή Έκθεση Θεσ/κης.

 

Με στόχο την προβολή και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και του νησιού μας γενικότερα, το Επιμελητήριο Λευκάδας συμμετείχε δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που φέτος άνοιξε τις πύλες για 82η συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα.

 

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Λευκάδας εντάχθηκε στο χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και τα εγκαίνια του πραγματοποιηθήκαν το πρωί της Κυριακής 10/09 παρουσία του Προέδρου κ. Σ. Σκιαδαρέση, του Αντιπροέδρου κ. Γ. Μπουρδάρα, των μελών του Δ.Σ. του φορέα κ. Κατωπόδη και κ. Άγριο, του προέδρου της ΚΕΕΕ κ. Κ. Μίχαλου και μελών της Δ.Ε. της ΚΕΕΕ.  Η έκθεση διήρκησε μέχρι τη Κυριακή 17/09.

 

Όπως είχε δεσμευθεί η Διοίκηση του φορέα, τη φετινή χρονιά εξασφάλισε τη μίσθωση μεγαλύτερου περιπτέρου, ενός χώρου υποδοχής 70 τ.μ. για την άρτια εξυπηρέτηση όλων των μελών –επιχειρήσεων μιας και η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από την περσινή χρονιά.

 

Το Περίπτερο της Λευκάδας έκλεψε τις εντυπώσεις αφενός μεν για την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων του τόπου,  αφετέρου δε  για την προβολή του περιπτέρου.

Οι χιλιάδες επισκέπτες, πέρα από την γευσιγνωσία των παραδοσιακών  λευκαδίτικων εδεσμάτων , είχαν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στο νησί μας, μέσα από μια τεράστια γιγαντοαφίσα με πανέμορφες εικόνες της Λευκάδας που διακοσμούσε το περίπτερο.

Ο φορέας για την ακόμη μεγαλύτερη προβολή του νησιού εξασφάλισε έντυπο διαφημιστικό υλικό(έντυπα και αφίσες)  που διένειμε  στους επισκέπτες,  αλλά και μια μεγάλη οθόνη που έπαιζε συνεχώς videoς με όλες τις πτυχές της Λευκάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη χρονιά αυτή η Κίνα ήταν η τιμώμενη περιοχή της έκθεσης, ανοίγοντας για τις ελληνικές επιχειρήσεις ένα παράθυρο για σύναψη εμπορικών αποτελεσματικών συνεργασιών.

 

Η Διοίκηση του φορέα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παραγωγούς που έστειλαν τα προϊόντα τους στην έκθεση, και όσους συμμετείχαν με τη φυσική τους παρουσία. Τονίζει δε ότι με τις δράσεις αυτές εξασφαλίζεται η  καλύτερη δυνατή ενίσχυση της εξωστρέφειας του Νομού μας στον επιχειρηματικό, παραγωγικό και τουριστικό τομέα.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *