Λήξη καλοκαιρινών-έναρξη φθινοπωρινών μαθημάτων Ιστιοπλοΐας

Λήξη καλοκαιρινών έναρξη φθινοπωρινών μαθημάτων Ιστιοπλοΐας

Τέλος των καλοκαιρινών και έναρξη των φθινοπωρινών μαθημάτων Ιστιοπλοΐας Τριγώνου του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας για τα παιδιά.

*******

Λήξη καλοκαιρινών έναρξη φθινοπωρινών μαθημάτων Ιστιοπλοΐας

*******

Λήξη καλοκαιρινών – Έναρξη φθινοπωρινών τμημάτων ιστιοπλοΐας για παιδιά

Μαζί με τις διακοπές, τελείωσαν και τα καλοκαιρινά τμήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας. Ήταν δύο μήνες γεμάτοι με παιχνίδια στην θάλασσα, κολύμπι, γνωριμία με νέους φίλους, μα πάνω από όλα πολλή πολλή ιστιοπλοΐα.

Διασκεδάσαμε στην όμορφη γιορτούλα την τελευταία μέρα, όπου οι νέοι μικροί ιστιοπλόοι πήραν τα διπλώματά τους και αναμνηστικά δωράκια.

Η αυλαία έπεσε με τον 6ο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7 που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας το διήμερο 02-03 Σεπτεμβρίου. Τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας χάρισαν πολλές διακρίσεις στον όμιλο.

Μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης, ήρθε η ώρα για την έναρξη των τμημάτων ιστιοπλοΐας της φθινοπωρινής – χειμερινής περιόδου. Τα μαθήματα απευθύνονται στους παλιούς πλέον ιστιοπλόους και σε όλα τα παιδιά ηλικίας από 7 έως 14 ετών, που γνωρίζουν κολύμβηση και θέλουν να ξεκινήσουν ιστιοπλοΐα.

Η θεματολογία των μαθημάτων περιέχει:

  • Ασφάλεια στη θάλασσα, ομαδικότητα, αναγνώριση του αέρα, κόμποι, προστασία από τον ήλιο, ανατροπή και επαναφορά του σκάφους, ονοματολογία και αρμάτωμα, κανόνες ιστιοπλοΐας.
  • Χειρισμός σκάφους, απόπλου, κατάπλου, τακ, πότζα, θέσεις σώματος, ταξίδεμα όρτσα, πλαγιοδρομία, πρίμα, ναυτοσύνη, φροντίδα και συντήρηση του εξοπλισμού, και ρυμούλκηση.
  • Ασκήσεις για βελτίωση φυσικής κατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

 

Πληροφορίες – εγγραφές στα  6979726554 &6948823197 ή με την γραμματεία του ομίλου στο 2645025660.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *