Το Δημοτικό σχολείο Βασιλικής ευχαριστεί το Δήμο

Το Δημοτικό σχολείο Βασιλικής ευχαριστεί το Δήμο

Αξιότιμε  Δήμαρχε Λευκάδας κε Δρακονταειδή,

Τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους των Δασκάλων και όλων των μαθητών του σχολείου μας νιώθω έντονη την υποχρέωση να σας  ευχαριστήσω για τα τόσο σημαντικά και απαραίτητα έργα που έγιναν στο σχολείο μας (επισκευή στέγης- αντικατάσταση της παλιάς περίφραξης με νέα – ασφαλτόστρωση του προαύλιου χώρου).

Ασυνήθιστο και πρωτόγνωρο για μας αφού από κατασκευής του κτιρίου και για δεκαετίες το σχολικό μας κτίριο δεν είχε τύχει της προσοχής άλλης δημοτικής αρχής.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Φίλιππο Κούρτη που ήταν δίπλα στα προβλήματα του σχολείου μας, ιδιαίτερα μετά το φονικό σεισμό του 2015, αλλά και το χωρικό Αντιδήμαρχο Απολλωνίων κ. Κατηφόρη Χρήστο. Με την άψογη συνεργασία των παραπάνω και του επιστημονικού προσωπικού της Διεύθυνσης των Τεχνικών Υπηρεσιών και των εργατών του Δήμου υλοποιήθηκαν όλα τα αιτήματά μας που είχαν σχέση με την ασφάλεια και την υγεία των μελών της σχολικής μας κοινότητας. Για κάποια σημαντικά έργα που απέμειναν, όπως τα αποχωρητήρια, είμαι σίγουρος ότι θα δείξετε το ίδιο ενδιαφέρον για την ολοκλήρωσή τους.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Βασιλικής κ. Κωνσταντίνο Κολυβά για τη βοήθεια και τη στήριξη που μας παρέχει τα τελευταία τρία χρόνια.

Εκ μέρους των Δασκάλων και των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Πάνος Γαζής


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ:

6 Θέσιου ΔΗΜΟΤIKOY ΣΧΟΛΕΙΟY ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ

 

                                       ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Ως εκπρόσωποι  των γονέων των παιδιών που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής Λευκάδας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Λευκάδας, την Σχολική Επιτροπή, τον Πρόεδρο Βασιλικής, όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και όσους  εργάστηκαν φροντίζοντας ώστε το Δημοτικό Σχολείο της Βασιλικής να λειτουργήσει από αυτή την σχολική χρονιά σε καλύτερες και πιο ασφαλείς για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς εγκαταστάσεις.

 

                ΤΟ  Δ.Σ . ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *