Σύβρος: Προκαλούν την κοινή λογική προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τ΄ αδικαιολόγητα!

Προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα προκαλούν την κοινή περί δικαίου αντίληψη αλλά και κοινή λογική προβάλλοντας ως επιχείρημα, ακούστηκε και αυτό, ότι επιλέχτηκε πεζοπόρο τμήμα, γιατί κρίθηκε ότι ένα καρναβαλίστικο άρμα δεν μπορεί να μεταφερθεί. Μην ευτελίζετε άλλο κύριοι μόνο σοβαρά επιχειρήματα. Η εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας καταρρίπτει και αυτό σας το πρόσχημα, έλεος αν όχι ντροπή.

Ποιος σας είπε ότι τα άρματα δεν έχουν πληρώματα; Μόνα τους παρήλασαν δηλαδή; Εκατόν εβδομήντα άτομα από μια κοινότητα τριακοσίων ψυχών σας φαίνεται λίγη συμμετοχή;

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως κανένα άλλοθι για τον καρναβαλικό τουρισμό αποκλειστικά σε μέλη από την πόλη της Λευκάδας. Ίσως ίσως υποθετικά λέω, γνωστούς, φίλους συγγενείς παιδιά και ξαδέρφια εκείνων που πήραν τις αποφάσεις.

Καλά στέλνετε μονοπωλιακά τα αγγελάκια σας και τα παγώνια σας στην Γαλλία, στα πλαίσια γνωριμίας και ανταλλαγής εμπειριών με τους εκεί καρναβαλιστές. Μα τι άλλο θα προσφέρουν πέρα από την διεύθυνση της μοδίστρας των κουστουμιών ή του καταστήματος προμήθειας των πλαστικών φανταζί εξαρτημάτων;

Αντίθετα οι κατασκευαστές αρμάτων και χειροποίητων στολών έχουν πολλά να δώσουν και να πάρουν στα πλαίσια πολιτιστικών ανταλλαγών, εσείς με την απόφαση σας τους στερείτε την δυνατότητα που αξίζουν και την ευκαιρία που δικαιούνται.

3 σχόλια

  1. Χρύσα Δευτεραίου

    Γειά σας,
    Θα ήθελα να πω ότι το παραπάνω άρθρο “Σύβρος: Προκαλούν την κοινή λογική προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τ΄ αδικαιολόγητα!” ήρθε από μια δημοσίευση σελίδας του facebook με το όνομα ΣΥΒΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ που την διαχειρίζεται ο πρόεδρος του πολιτιστικού μας συλλόγου «Αντελικός» και όχι από την ομάδα καρναβαλιστών Σύβρου. Σύντομα θα σας σταλεί η επίσημη ανακοίνωση και η τοποθέτησή μας προς δημοσίευση.
    Παρακαλώ να γίνει εμφανής η πηγή του άρθρου και να δημοσιευτεί η διευκρίνισή μου αυτή.
    Με εκτίμηση,
    Χρύσα Δευτεραίου, μέλος της ομάδας καρναβαλιστών Σύβρου

  2. επιλοχιας

    38oς παραλληλος ….εγω ειμαι προς τα κατω ολοψυχα ανεκαθεν, η λασπη μονο κατι κοκοβιους βγαζει

  3. https://www.fortsalefkada.gr/epikairotita/lefkada/49859/
    ”Η είδηση όμως της βραδιάς που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση και μάλλον θα τονώσει το ενδιαφέρον για συμμετοχή, ήταν η γνωστοποίηση της πρόθεσης των «αδελφών» μας Γάλλων της Λεκάτ να φιλοξενήσουν εντελώς δωρεάν το άρμα ή το πεζό γκρουπ της Καρναβαλικής παρέλασης που θα κερδίσει την καρναβαλική ράβδο! Οπότε όσοι πιστοί τόσο του Καρνάβαλου όσο και των ταξιδιών, προσέλθετε…”

    ”ΤΟ ΑΡΜΑ Η ΤΟ ΠΕΖΟ ΓΚΡΟΥΠ” ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *