Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας ενημερώνει για την κοπή της πίτας του και ευχαριστεί…

                                                                               

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “IONIAN BLUE”.

Η  εκδήλωση έγινε μέσα σ’έναν κατάμεστο χώρο από πλήθος μελών και εθελοντών του συλλόγου. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας: ο βουλευτής  Λευκάδος κ. Καββαδάς ,ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Γκογκάκης, ο Αντιδήμαρχος Λευκάδος κ. Φίλιππας, ο  Πρόεδρος  της τοπικής κοινότητας κ.Νίκας, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Λιβιτσάνος, Εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και Πρόεδροι και  εκπρόσωποι πολλών άλλων συλλόγων του τόπου μας.

Ο  Πρόεδρος του συλλόγου κ. Στέφανος  Μανωλίτσης  έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των δραστηριοτήτων της  χρονιάς  που μας πέρασε  τονίζοντας την αγαστή συνεργασία η οποία υπάρχει στο χωριό της Νικιάνας  μεταξύ των Συλλόγων, του Τοπικού συμβουλίου και των κατοίκων αλλά και την πεποίθηση ότι για να δούμε την Νικιάνα όπως ονειρευόμαστε πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το δικό μας χέρι χωρίς να στηριζόμαστε και να περιμένουμε από άλλους.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές των Special Olympics  κ. Διονύσιος  Βουκελάτος και κ. Χρήστος  Πάκος οι οποίοι μας είχαν κάνει την ύψιστη τιμή να κηρύξουν την έναρξη του Lefkas Trail Run 2015.H εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή αναμνηστικού μεταλλίου σε όλους τους χορηγούς του φετινού αγώνα ορεινού τρεξίματος.

Στη  διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά, μεγάλο μέρος της οποίας δόθηκε για τις ανάγκες υγείας της μικρής Παναγιώτας.

Ο Σύλλογός  μας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους κάτωθι οι οποίοι συνέφεραν  για να πραγματοποιηθεί  αυτή η εκδήλωση.

-Το ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ BLUE για τη φιλοξενία καθώς και για το δώρο προς τον τυχερό της βασιλόπιτας: ένα 2ήμερο στο ξενοδοχείο MONTANA στο Καρπενήσι.

-Την εταιρία HAUSBRANDT  της κα. Αγάπης Χαραλάμπους για την προσφορά των ροφημάτων.

-Το Αρτοποιείο της κ. Ανθούλας Καλού το οποίο μας προσέφερε εντελώς δωρεάν 3 ταψιά βασιλόπιτας.

-Το μουσικό συγκρότημα QUARTETTO BRANELLO το οποίο συνόδευσε μουσικά την εκδήλωση.

– Το αρτοποιείο Ζεστά Ξεφουρνίσματα για τη δωρεά όλων των γλυκισμάτων.

-Όλους τους  δωροθέτες  της λαχειοφόρου αγοράς που βοήθησαν στο φιλανθρωπικό σκοπό

                                                                                                                                                                                                         Σύλλογος Επαγγελματιών &

                                                                                                                                                                                                                     Προστασίας  Περιβάλοντος Νικιάνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *