Φίλανδρος: Πέτυχε η ποδηλατάδα για την μικρή Παναγιώτα

%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b4%ce%b1

Δίπλα στην πρωτοβουλία του Φίλανδρου στάθηκε ο κόσμος της Λευκάδας και όχι μόνο, προκειμένου όλοι μαζί να συνδράμουν στον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της ποδηλατάδας.

Πηγή έμπνευσής μας η μικρή Παναγιώτα που μόλις 2.5 ετών, αντί να δίνει “μάχη” με τα παιχνίδια της, δίνει μάχη για επιβίωση. Μάχη και όλοι εμείς στον εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης μέσω ποδηλάτου, και μάχη μαζί της για ένα πιο όμορφο και υγιές μέλλον σε όλα τα παιδιά.

Περίπου 800 ποδηλάτες μικροί και μεγάλοι, με ή χωρίς παρέα στο ίδιο ποδήλατο, αψηφώντας το κρύο, έδωσαν ένα δυναμικό παρών επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φόρα την συνοχή των συμπολιτών μας σε δύσκολες στιγμές. Η περιήγηση-εξόρμηση αυτή εκτός από την βόλτα με τα ποδήλατα, περιελάμβανε τον στολισμό των χριστουγεννιάτικων δέντρων του πεζόδρομου και της πλατείας λαϊκής αγοράς, τον ψαλμό του καλάντων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδος και γνωριμία με το παγοδρόμιο.

Ο τυχερός της κλήρωσης του ποδηλάτου αναδείχθηκε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας ο οποίος δεσμεύτηκε να κληρώσει το δώρο του σε ανάλογη φιλανθρωπική εκδήλωση, ενώ το συνολικό ποσό της εκδήλωσης θα δοθεί εξ’ ολοκλήρου στην μικρή Παναγιώτα.

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει:

Την Τροχαία και το Λιμενικό Σώμα Λευκάδας για τα απαραίτητα μέτρα που έλαβαν για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Το κατάστημα Taste & Coffee για την παρασκευή και προσφορά της ζεστής σοκολάτας, το χώρο όπου έγινε η όλη εκδήλωση, καθώς και την προσφορά χρηματικού ποσού.
Την εταιρεία Hausbrandt Λευκάδας για την παροχή πρώτων υλών της ζεστής σοκολάτας.
Την εταιρεία LS Audio για την μουσική κάλυψη.
Το κατάστημα “Δάσκαλος της Φτήνιας” και τον Τοπογράφο-Μηχανικό Μπουρσινό Γρηγόρη για την προσφορά των χριστουγεννιάτικων καπέλων.
Την εταιρεία “Κωστηλάτας” για την παροχή εμφιαλωμένου νερού.
Τα σωματεία: Τηλυκράτης, Πανλευκάδιος, Απόλλων Καρυάς και Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας, για την οικονομική προσφορά τους.
Τις γυναίκες και μητέρες του ΑΣΛ Φίλανδρος, που με πολύ μεράκι και προσωπική φροντίδα έφτιαξαν και πρόσφεραν τα γλυκίσματα.

Κλείνοντας ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμπολίτες μας που με την προσωπική και οικονομική προσφορά τους κατάφεραν να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα πως οι δύσκολες στιγμές ξεπερνιούνται συλλογικά, μεθοδικά με μοναδικό κίνητρο την θέληση.

Ευχαριστούμε πολύ Παναγιώτα που κατάφερες να μας ενώσεις και να μας εμπνεύσεις και σου ευχόμαστε τα μέγιστα…

Εκ του ΔΣ
ΑΣΛ Φίλανδρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *