Το Εικαστικό Εργαστήρι ευχαριστεί για την ανταπόκριση στην Φιλανθρωπική Έκθεση “HeArt”

%ce%b5%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9-2

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

 

Το Εικαστικό Εργαστήρι πραγματοποίησε με επιτυχία και για 5η συνεχή χρονιά την φιλανθρωπική έκθεση  HeArt, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο αίθριο του Εμπορικού Κέντρου The City. Μας συγκίνησε η γενναιόδωρη προσέλευση του φιλότεχνου και φιλάνθρωπου κοινού της Λευκάδας, που με λόγια και πράξεις στηρίζει και εμπιστεύεται το έργο μας. Τα έσοδα της έκθεσης διατέθηκαν για την αγορά κρέατος αξίας 2.600 ευρώ, που θα γεμίσει το γιορτινό τραπέζι 200 σχεδόν οικογενειών, ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λευκάδας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου για  τον ενθουσιασμό και την αγάπη της συμμετοχής τους, το City για την φιλοξενία, το Χάρτινο για την χορηγία επικοινωνίας και το κρεοπωλείο του κ. Σπύρου Κατωπόδη, Πεφανερωμένης 40, για την πραγματικά γενναιόδωρη συνεργασία. Επίσης όλον τον κόσμο που κάθε χρόνο μας στηρίζει και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε…

Ευχόμαστε Καλές Γιορτές σε όλους, με φως αγάπης στις ψυχές, υγεία, ειρήνη, αλληλεγγύη και όνειρα. Όνειρα που ο νέος χρόνος θα κάνει πραγματικότητα….

 

για το Εικαστικό Εργαστήρι

Χαρά Σαΐτη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *