Μας συγκίνησε η άμεση ανταπόκριση της δημοτικής Αρχής!

1-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b1

Πάνω: τα πριν (το δημοσίευμα).  Κάτω: τα μετά (την επέμβαση)…

1-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b2

Δηλώνουμε σφόδρα συγκινημένοι απ΄την αμεσότατη ανταπόκριση της δημοτικής Αρχής, η οποία αμέσως μετά την προχθεσινή μας δημοσίευση με τίτλο “Μια χωματερή δυο βήματα απ΄τα σχολεία” και ημερομηνία δημοσίευσης την νύχτα ξημερώνοντας Σάββατο 10-12-2016, σε ώρες μέσα, έσπευσε να καθαρίσει το χώρο (στα οικόπεδα της Κτηματικής Υπηρεσίας), έξω απ΄τα σχολεία των Αλυκών!

Γνωρίζαμε βέβαια πως το ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ κατέχει περίοπτη θέση στα ενδιαφέροντά τους κι ότι ενημερώνονται ανελλιπώς για τα γραφόμενά του. Άλλωστε υπήρξαν και άλλες αντίστοιχες αντιδράσεις κατά το παρελθόν, που έσπευδαν να διορθώσουν κάποιο κακώς κείμενο εξ αιτίας κάποιου δημοσιεύματός μας. Όμως να γίνει τόσο μεγάλη δουλειά τόσο γρήγορα και μάλιστα μέσα σε Σαββατοκύριακο, αυτό δεν είχε ματαγίνει…

Σε κάθε περίπτωση τους απευθύνουμε τα εύσημα -γιατί σ΄αυτή την περίπτωση τα αξίζουν- και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, γιατί έτσι μας έδειξαν πως δεν πάνε χαμένες οι κοπιώδεις προσπάθειές μας να προβάλλουμε τα προβλήματα, αφού αυτό συχνά γίνεται αιτία να διορθωθούν!

Είναι το πιο σπουδαίο τονωτικό που θα μπορούσαμε να έχουμε…

Και προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης, δείτε εδώ σε φωτορεπορτάζ τι ακριβώς συνέβη και πότε. (Στην πάνω σειρά σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 8 και στις 9 Δεκέμβρη 2016 [Πέμπτη και Παρασκευή αντίστοιχα] βλέπετε πως ήταν η κατάσταση μέχρι τότε, ενώ στην κάτω σειρά φωτογραφιών που τραβήχτηκαν την Κυριακή 11 Δεκέμβρη το μεσημέρι, βλέπετε πως εξελίχτηκε η κατάσταση μετά το δημοσίευμα, πιθανότατα κατά την διάρκεια του Σαββάτου):

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *