Για μια ψήφο δεν πέρασε η ποσόστωση απ΄ το Δημοτικό Συμβούλιο

21

Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων και τοποθετήσεις επί τοποθετήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο απόψε (Δευτέρα 24-10-2016), τελικά δεν πέρασε η ποσόστωση λόγω σεισμού και για τους φετινούς αποφοίτους Λυκείου, προκειμένου να εισαχθούν (ένας υπεράριθμος σε κάθε σχολή) κατ΄ εξαίρεση, όπως έγινε και το καλοκαίρι….

22

Διόρθωση: Όπως μας διευκρίνισε ο εικονιζόμενος καθηγητής κ. Λώλης, η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι μετά την μη ψήφιση της ποσόστωσης αλλά μετά την συζήτηση για το θέμα των Λυκειακών τάξεων Καρυάς. Ευχαρίστως δεχόμαστε την άποψή του και κάνουμε τη σχετική διόρθωση στην λεζάντα.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε την μακρά συζήτηση και με 25 δημοτικούς συμβούλους παρόντες, υπέρ της ποσόστωσης ψήφισαν οι 12, (έξι της συμπολίτευσης και έξι της αντιπολίτευσης), ενώ κατά ψήφισαν οι 13 (επτά της συμπολίτευσης κι έξι της αντιπολίτευσης)!… Ως εκ τούτου το αίτημα των γονέων απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία κι αυτοί αποχώρησαν φανερά εκνευρισμένοι.

Περισσότερα γι αυτό το θέμα, όπως και για τα άλλα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. θα μπορείτε να διαβάσετε στα ρεπορτάζ που θα ακολουθήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *