Παλεστρίνειο Ωδείο: Ένας πολυχώρος καλλιτεχνικής δημιουργίας

%ce%b6%cf%89%ce%b7

Το Παλεστρίνειο Ωδείο λειτουργεί από το 1991 .Έχει υπηρετήσει και συνεχίζει να υπηρετεί την Μουσική πρωταρχικά, υπεύθυνα, ολοκληρωμένα και αναγνωρισμένα για 3η  συνεχή δεκαετία έχοντας πια στο διδακτικό του προσωπικό εκτός της ιδρύτριας και διευθύντριας του, κας Ζωής Σκιαδά, νέους ταλαντούχους καθηγητές/τριες, κάποιοι από τους οποίους υπήρξαν μαθητές/τριες του, στις ανάλογες σχολές οργάνων και θεωρητικών.

Λειτουργεί το θεατρικό εργαστήρι για παιδιά και εφήβους από το 1995 και το επεκτείνει και στους ενήλικες από αυτή τη χρονιά.

Για χρόνια έχει παρουσιάσει εικαστικά εργαστήρια δίνοντας δυνατότητα έκφρασης κ δημιουργίας σε μικρούς και μεγάλους κι έχει εκθέσει τα έργα τους.

Επεκτείνεται στο χώρο του σκίτσου από 9….99 χρόνων, ενός εργαλείου δουλειάς και έκφρασης, που διδάσκεται από αρχιτέκτονα καθηγήτρια.

Δημιουργεί παρέες μουσικής ενηλίκων , ερασιτεχνικής επαφής και ενασχόλησης, δίνοντας κέφι και διαφυγή στη δύσκολη καθημερινότητα.

Σέβεται την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και εφαρμόζει εναλλακτικές μορφές φοίτησης και ενασχόλησης για τις σχολές και τα τμήματα που λειτουργεί.

Είναι ένας Πολυχώρος καλλιτεχνικής δημιουργίας και Αναγνωρισμένης Μουσικής Παιδείας.

Η Τέχνη είναι η πρώτη που βάλλεται  σε τούτη την εποχή, είναι όμως η πλέον απαραίτητη για τη διαφύλαξη της Ψυχής μας.

Πληροφορίες και εγγραφές στο κτίριο του Ωδείου Ιωάννου Μελά 153, απογευματινές ώρες και στα τηλέφωνα 6985794498, 2645024449.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *