Το σχόλιο της ημέρας: Το σύνδρομο των κυρώσεων

ΚΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΏΝΑΣ ΚΥΡΏΣΕΙΣ;

Κάποιοι υποστηρίζουν πως το σύνδρομο των κυρώσεων ευδοκιμεί παράλληλα με το σύνδρομο (έλλειμματικού) ύψους και είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των …κοντών που καλούνται να ασκήσουν εξουσία (για τους ευνόητους λόγους).

Η σημερινή δημοτική αρχή στο σύνολό της όμως, έρχεται να διαψεύσει αυτό τον ισχυρισμό. Γιατί το σύνδρομο μπορεί να ξεκίνησε απ΄ τον αντιδήμαρχο Νικητάκη και να έδειξε προς στιγμήν πως  επιβεβαιώνει τον παραπάνω ισχυρισμό, σύντομα όμως επεκτάθηκε οριζόντια και κάθετα, τόσο που διαπότισε -με εντυπωσιακό μάλιστα τρόπο- όλο το φάσμα και τις δομές της δημοτικής εξουσίας, μη εξαιρώντας ούτε τον ίδιο το δήμαρχο, μολονότι αυτός τυχαίνει να είναι ψηλός!

Τελευταίο (χρονικά) θύμα του συνδρόμου φαίνεται να είναι ο Ποσειδώνας, παρότι αν και αντί υπογραφής προτίμησε κι αυτός να υπογράψει με την …υπηρεσία, (άλλο εκτεταμένο κουσούρι της σημερινής δημοτικής αρχής αυτό!)

Οι Νυδριώτες όμως φαίνεται πως έχουν αυξημένη την αίσθηση του χιούμορ, γιαυτό και υποδέχτηκαν την “κοινοτική” απειλή περί προβλεπομένων κυρώσεων με έντονα σκωπτικό τρόπο, αν κρίνουμε απ΄την χειρόγραφη εγγραφή του άγνωστου δημότη! Αναμένουμε τώρα να δούμε αν το αποτέλεσμα αυτής της  παρέμβασης θα περιοριστεί στα γέλια που προκάλεσε, ή αν η τρίαινα θα χτυπήσει θυμωμένη τα κύματα και θα προκαλέσει …φουρτούνα!

Σχολιάστε

  1. Λέτε να δούμε τον Ποσειδώνα με την τρίαινα ανά χείρας να κυνηγά τους καταστηματάρχες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *