Σκάνδαλο με την ποσόστωση στις πανελλαδικές σε βάρος των τελειοφοίτων της Λευκάδας

εξετασεις

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε βάρος των σεισμόπληκτων τελειόφοιτων μαθητών της Γ΄Λυκείου της Λευκάδας σχετικά με την ποσόστωση που τελικά θα ισχύσει κατά τις πανελλαδικές εξετάσεις του Μαΐου (μετά από είκοσι μόλις μέρες), αφού οι διάφοροι γειτονικοί πολιτικοί παράγοντες κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να ευνοήσουν και τους μαθητές των περιοχών που εκλέγονται. Έτσι δεν αποκλείεται ν΄ αποδειχθεί άνθρακες ο θησαυρός της ποσόστωσης για τους όντως σεισμόπληκτους συμπατριώτες μας!

Αντί λοιπόν να εφαρμοστεί το μέτρο με αποκλειστικό σκοπό να ενισχυθούν οι πληγέντες υποψήφιοι της σεισμόπληκτης Λευκάδας που εξ αιτίας του σεισμού έχασαν μαθήματα, αλλά και εξ αιτίας των μετασεισμών την αυτοσυγκέντρωσή τους στην μελέτη και στο  στόχο τους, στα πλαίσια της ισοπολιτίας και της ισονομίας με την  Κεφαλονιά, διάφοροι πονηροί πίεσαν καταστάσεις να συμπεριληφθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση του υπουργείου Παιδεία και οι δικές τους περιοχές, πολλές εκ των οποίων όχι μόνο δεν έπαθαν ζημιές και οι μαθητές τους δεν έχασαν ούτε ένα μάθημα, αλλά είναι αμφίβολο αν ο σεισμός έγινε καν αισθητός!

Το αποτέλεσμα που προδιαγράφεται εκτός από άδικο είναι και ιλαροτραγικό! Γιατί στην ίδια ρύθμιση με την Λευκάδα μπαίνουν κι η μισή Κεφαλονιά, η Ιθάκη, ο Δήμος Αστακού και η ΔΕ Αλυζίας της Ακαρνανίας, ενώ κατά πάσα περίπτωση θα συμπεριληφθούν κι η Βόνιτσα, ο δήμος Ανακτορίου και πιθανότατα άλλες περιοχές της Ακαρνανίας εφόσον έχουν ανακηρυχθεί …σεισμόπληκτες! Έτσι καθόλου δεν μπορεί ν΄αποκλειστεί το ενδεχόμενο, τις επίζηλες παραπανήσιες θέσεις στα ΑΕΙ να τις καρπωθούν μαθητές απ΄αυτές τις περιοχές και θεωρητικά τουλάχιστον, να μην υπάρχει μεταξύ τους κανένας πραγματικά σεισμόπληκτος, δηλαδή  Λευκαδίτης!

Στην ίδια ρύθμιση όμως περιλαμβάνονται και αποφοιτήσαντες προηγούμενων ετών, με την λογική πως αυτοί δεν έχασαν μεν μαθήματα (αφού αποφοίτησαν παλιότερα), έχασαν όμως την αυτοσυγκέντρωσή τους στην μελέτη λόγω και των μετασεισμών. Σωστό φαίνεται το μέτρο, τουλάχιστον για όσους ζούσαν και προετοιμάζονταν στη Λευκάδα. Το τρελό της ιστορίας όμως είναι πως μεταξύ των τελευταίων υπάρχουν και κάποιοι που είναι ήδη φοιτητές σε διάφορα ΑΕΙ, δεν ζουν στη Λευκάδα και σκοπεύουν να επωφεληθούν απ΄το μέτρο για να εισαχθούν σε καλύτερη σχολή απ΄ αυτήν που τώρα φοιτούν. Δίκαια αναρωτιέται λοιπόν κανείς: Αφού ζούσαν αλλού, (στην Αθήνα, ή την Θεσσαλονίκη για παράδειγμα), σε τι ακριβώς τους επηρέασαν οι σεισμοί της Λευκάδας;

Πρέπει να πούμε πως πίσω απ΄όλα τούτα τα φαιδρά και τ΄απίθανα, οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ υποπτεύονται  δάκτυλο του Κεφαλονίτη Περιφερειάρχη κ. Γαλιατσάτου, του Αιτωλοακαρνάνα υπουργού κ. Κουρουμπλή αλλά και άλλων ενώνυμων φιλοκυβερνητικών στελεχών.Είναι νωπή άλλωστε η μνήμη, απ΄την πρεμούρα του Περιφερειάρχη στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου στο Διοικητήριο την ημέρα του σεισμού, να συμπεριλάβει στους σεισμόπληκτους την  εκλογική περιφέρεια της Κεφαλονιάς που εκλέγεται… Και αν κοντά σ΄ αυτό προθέσουμε και την …δυναμική των δικών μας τοπικών αρχόντων, των οποίων ο καημός απ΄ότι έχουν δείξει είναι να μην ενοχλήσουν ή στεναχωρήσουν την κυβέρνησή τους, το χαρμάνι όπως αντιλαμβάνεσθε γίνεται εκκρηκτικό…

Θα λέγαμε λοιπόν κλείνοντας, πως είναι ώρα επιτέλους να σοβαρευτούν τα κυβερνητικά στελέχη που φαίνεται να έχουν χάσει τη μπάλα, και να εφαρμόσουν μέτρα που δεν προκαλούν ούτε τη λογική ούτε το αίσθημα δικαίου στους πολίτες κι ιδιαίτερα στους νέους μας. Κι αν στο κάτω-κάτω δεν μπορούν να αντισταθούν στις πιέσεις των τοπαρχών, ας δώσουν στη Λευκάδα αυτό που δικαιούται, και ας βγάλουν άλλο, ξεχωριστό ποσοστό για τους «κουνημένους» γείτονες…

16 σχόλια

  1. ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ

    ολοι οι τοπικοι αρχοντες να παραιτηθουν για την ολιγωρια τους.

  2. Εχω μείνει έκπληκτος για το πόσο ηθικοί είμαστε. Από μήνες τώρα παρακολουθώ τον αγώνα των παιδιών και των γονιών τους για τα αυτονόητα.Να δινουν μάχες στο Δημοτικό συμβούλιο,να παίρνουν υποσχέσεις από τον ίδιο τον υπουργό και όταν γυρνάνε την πλάτη να τρώνε μαχαιριά,να λοιδωρούνται από τα περισσότερα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης γιατί τόλμησαν να διεκδικήσουν μόνοι του χωρίς κανέναν φορέα αυτά που η πολιτεία ‘οφειλε να τους δώσει αυτόματα. <>

  3. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙ Α ΤΟΥΣ 7 ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ 450 ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ; ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ; Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΔΕΝΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΙΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΦΟΒΟΙΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ Η ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.

  4. Η Ενωση Γονεων μηπως ειναι και αυτη υπευθυνη για ολα αυτα; Οι κουμπαριες τι ρολο παιζουν; Γραμματεις και Φαρισαιοι!!! Ισως μια αποδειξη για ολα αυτα ειναι πως μεχρι στιγμης δεν εμφανιζεται πουθενα, σιωπη ιχθυος. Μηπωςγι να μην αδικηθει ο ενας; Και μετα απορουν και κατηγορουν γιατι κανεις δεν συμμετεχει σε τιποτα. Ολα κομενα και ραμενα για τους υστεροβουλους! ΚΡΙΜΑ. Υπο την ομπρελα των φορεων νομιμοποιουνται οι πονηροι. Ολοι αντεδρασαν, εστω και μετα απο διαμαρτυρια η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙ 180 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ;

  5. Ένας σοβαρός φορέας υπάρχει στο νησί κι αυτός είναι η Ένωση. Πάντα τρέχει για τα προβλήματα των σχολείων και των μαθητών και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές. Εξάλλου υπαρχει πρόσφατη ανακοίνωση για το θέμα της ποσόστωσης. Γονέας είμαι κι εγώ και το παιδί μου δίνει πανελλήνιες αλλα δεν κανω έτσι, μην κανιβαλλίζετε άλλο, σας πήραμε χαμπάρι. Για μια ποσόστωση που δικαιούνται με το σπαθί τους μόνο τα παιδιά της Βασιλικής, μην τρελαθούμε τώρα. Οι γονείς τους δεν κάνουν έτσι. Οι κανακάρηδές σας πήγαν πενταήμερη; Λείπουν ένα μήνα από το σχολείο και διαβάζουν στο σπίτι; Δεν πάθανε δα και κανένα μεγάλο κακό!!! Κι όσο για το ποσοστό των αποφοίτων, δεν το ξέρετει, ότι και στην Κεφαλονιά έτσι λειτούργησε; βάσει αλγόριθμου που δεν μπορεί ν’ αλλάξει; ενημερωθείτε και λίγο. Θα σας άρεσε να μιλάνε έτσι στα καμάρια σας λίγο πριν τις πανελλήνιες όπως μιλάτε εσείς; Επιτέλους, σιωπήστε κι αφήστε τα παιδιά να συγκεντρωθούν!!

    • Κατα πως φαινεται εστε κολητος και ομοαιματος με την Ενωση. Αν ξερατε ολα οσα θα επρεπε να τρεχει η Ενωση δεν θα μιλαγατε ετσι. Μαλλον εμεις σας πηραμε χαμποαρι. Ο ρολος μεχρι τωρα της Ενωσης ηταν γλαστα και δεκανικι της παραπαιδειας. Μονο σε συλλαλτηρια την βλκεπαμε και σε αφισες με το εγατικο κεντρο,, παρολο που υπαρχουν συλλογοι που εναντιωνονται σ’ αυτο. Αληθεια τι εχει κανει για την παραπαιδεια; πως δεν διοργανωνει ενα συλλαλητηριο; γιατι δεν βγαζει εστω μια ανακοινωση; σιγα μη χαλασει καρδιες. Αφου τους εχει στο συμβουλιο της μεσα. Ποιος να σας πιστεψει; Εβγαλε ανακοινωση για την ποσοστωση; ας γελασω! Μετα απο εκβιασμο. Μονο για να κανει αντιπολιτευση φαινεται να υπαρχει ,και να χρησιμοποιει τους τιτλους σε προεκλογικες εκστρατειες,. Μια ανδαδρομη μεσω google στις υποψηφιτητες των Δημοτικων εκλογων θα σας πεισει. Ο τιλος της Ενωσης θα μπορουσε να αναφερθει στο βιογραφικο,οχι ομως να σε χαρακτηριζει. Ολα για το θεαθηναι, και ωραιος τροπος για να εκμεταλλευεαι τον τιτλο. Οσο για τα καμαρια να δουμε αν το δικο σας χρησιμοποιηει την ποσοστωση.. Ξερετε αν δε συμφωνειτε μπορειτε να ΜΗΝ κανετε χρηση της ποσοστωσης. Ενημερωστε λοιπον την Ενωση απο εδω και περα να εναι πιο προσεκτικη γιατι εχουμε ξυπνησει.!!
      Οσο για το πως εγινε στην Κεφαλονια, μαλλον εσεις δεν εστε καλα ενημερωμενος, διοτι περυσι οι αποφοιτοι ειχαν το ιδιο σστημα, αρα δεν εγινε καθολου ετσι. Αλλα φετος υπηρχε λογος (πολιτικος λογος). Μη παραπλανατε λοιπον τον κοσμο. Κι αν τα παιδια πηγαν 5ημερη τι μ’ αυτο; Τωρα λειπουν ενα μηνα. Γιατι αραγε; μηπως δεν χανουν και τιποτα που δεν πανε; Το δικο μου παει, γιατι δεν εχω να πληρωνω ιδιαιτερα, παρολο που πηρα καταναλωτικο γι’αυτο, που βεβαια δεν φτανει. Παει ομως και ερχεται, 0*0=0. Αυτο κανει. Και κατι τελευταιο, το δικο σας σπιτι δεν κουνιεται και δεν φοβαται το καμαρι σας. Το δικο μου εναι ξυλινο και στον τριτο. Και απο το 2003 και μετα που το βρηκε ο σεισμος στον υπνο, με το οου κουναει, ουρλιαζει. Καλα θα κανετε λοιπον οταν αποφασιζετε να μιλησετε, να εχετε δει ολες τις εκδοχες. Οσο για το αν κρινουμε την Ενωση, δυστυχως οταν εισαι φορεας και “εκτιθεσαι” θα κρινεσαι και μαλιστα αυστηρα. Αλλιως να καθεσαι σπιτι σου.

  6. Αγγλοσαξονικός Νους

    Είναι άδικο να γράψεις 17500 μόρια και να περάσεις στην σχολή που θες σαν σεισμοπλεικτος και δίκαιο να διδάσκεις παράνομα το προλεταριατο( με 30€! την ωρα) έχοντας ένα απλό προφισιενσι.Ο νους σας κάθε τι άλλο παρά κοινός είναι.Σας προτείνω να τον μετονομάσετε σε νέοφίλελε νου με ηθική αριστεράς. Για να μιλάς για δικαιοσύνη φρόντισε να είσαι σωστή κυρία μου.Η Λευκάδα είναι μικρή σας ξέρουμε καλά και εσάς τους μαρξιστες των παράνομων φροντιστήριων αγγλικών και τους άλλους τους πιστούς του κουμουνισμου των ΕΣΠΑ.Η υπομονή μας τελείωσε.

  7. Είμαι μία από τους γονείς των εφτά παιδιών που θα δώσουν εξετάσεις με το παλιό σύστημα εξετάσεων, με εντελώς συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα, που έχω μάθει να κινούμαι πάντα στο φως . Επειδή έχουμε φτάσει στο τραγελαφικό σημείο να θεωρούμαι και υπόλογη, επειδή διεκδικώ συντεταγμένα αυτά που δικαιούμαι, έχω να προτείνω εναλλακτικά τα εξής ( αυτά που λέω από την πρώτη στιγμή δηλαδή, όπως γνωρίζουν όσοι προσπαθούν να με πλήξουν διαστρεβλώνοντας τις θέσεις μου) σε όσους δημοσιολογούν ιδιοτελώς, για να δούμε ποίος κινείται υπόγεια και σε βάρος των άλλων (εφόσον βέβαια έχει αποφασιστεί από πιο ειδικούς από μένα ότι τίθεται ζήτημα ποσόστωσης για τους υποψήφιους της Λευκάδας):
    Α) Αν κρίνεται από τους αρμόδιους ότι μόνο οι μαθητές του λυκείου της Βασιλικής δικαιούνται ποσόστωσης, ας βγούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να απαιτήσουμε να πάρουν ποσόστωση μόνο οι μαθητές της Βασιλικής και κανένας άλλος, αρνούμενοι όλοι μας ταυτόχρονα την ποσόστωση για τα δικά μας παιδιά.
    Β) Αν νομίζουν οι αρμόδιοι πως πρέπει να δοθεί ποσόστωση σε όλους τους μαθητές της Λευκάδας τότε είναι προφανές ότι δικαιούνται ποσόστωσης τόσο οι μαθητές της Λευκάδας όσο και οι απόφοιτοι της Λευκάδας που ξαναδίνουν εξετάσεις με το καινούργιο ή το παλιό σύστημα, ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΣΟΤΙΜΑ. Είναι αστείο να ισχυρίζεται κανείς πως οι δύο μέρες που έκλεισαν τα σχολεία (με εξαίρεση τη Βασιλική βέβαια) διαφοροποιούν τους απόφοιτους από τους τελειόφοιτους της Λευκάδας.
    Αντέχετε να επιλέξετε μια από τις παραπάνω εντελώς συγκεκριμένες προτάσεις , για να τις θέσουμε όλοι μαζί στο υπουργείο ΣΗΜΕΡΑ ή θα τρέχετε πάλι να αποκλείσετε άλλους Λευκαδίτες από την ποσόστωση, αρνούμενοι ακόμη και τώρα την κοινή διεκδίκηση κατηγορώντας μας κι από πάνω; Μήπως θα πρέπει να δοθεί από το υπουργείο μια θέση για κάθε δικό σας παιδί, σε σχολή της επιθυμίας του, κι αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία και ευαρεστηθείτε να επιτρέψετε και σε κανένα άλλο παιδί Πανελλαδικά να περάσει; Ας σοβαρευτούμε επιτέλους. Αν δέχεστε προχωράμε ΤΏΡΑ. Αλλιώς αφήστε τις περικοκλάδες για άλλους που δε σας ξέρουν.
    Υ.Γ.
    1)Είμαι εντελώς διαθέσιμη, προφανώς από τη μέρα που θα ολοκληρωθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις ,να μιλήσω με όποιον έχει ονοματεπώνυμο κι όχι βέβαια με κουκουλοφόρους της συμφοράς (είναι βλέπετε πολύ μικρός ο τόπος που ζούμε για να φοράει κανείς έστω και διαδικτυακή κουκούλα) , με όποιον τρόπο αυτός επιλέξει. Έτσι μόνο θα δούμε ποιος είναι ποιος αφενός και που οδηγεί η απραξία εκλεγμένων οργάνων αφετέρου (αυτών δηλαδή που όφειλαν με τεκμηριωμένη θέση υπέρ ή κατά της ποσόστωσης να είναι μπροστά αποτρέποντας έτσι τις παρακμιακές καταστάσεις που ζούμε και που μόνο απωθούν και δε καλούν κάποιον να ασχοληθεί με τα κοινά). Μέχρι λοιπόν τις πανελλαδικές ας σεβαστούμε την προσπάθεια εκείνων των παιδιών μας (σχεδόν του συνόλου δηλαδή) που μέσα από τη διαδικασία των εξετάσεων προσπαθούν να αγγίξουν τους στόχους τους.
    2) Τα πλήρη στοιχεία μου και το τηλέφωνό μου είναι στη διάθεση του site.
    Μ. Σ.

  8. Χαιρομαι που απφασισατε να μιλησετε κυρια μου. Το θρασος σας βεβαια απυθμενο, Εχοντας παρακολουθησει ολη σας την πορεια, απ ‘το σεισμο και μετα εχω να σας ρωτησω τα εξης (περιμενοντας βεβαια ολη την “ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΑΣ”. 1)Ειναι αληθεια οτι διατιμπανιζατε παντου τα πολιτικα σας μεσα, προκειμενου να πετυχετε αυτο που πετυχατε; (450 θεσεις για 7);2)ειναι αληθεια οτι απαντουσατε στα σχολια του “κοινου νου” με ψευδωνυμο “Γιαννης”και φωτογραφιζοντας με χαρακτηριστικες εκφρασεις αλλον συντοπιτη προκειμενου να μην αναγνωριστειτε; 3)ειναι αληθεια οτι απειλουσατε και εκβιαζατε αλλους γονεις υποψηφιων του νεου συστηματος προκειμενου να σας παρουν μαζι τους στο ραντεβου με το Υπουργειο, προκειμενου να εχετε “ομπρελα” για τις δικες σας 450 θεσεις;4)ειναι αληθεια οτι “χρησιμοποιησατε επισημο φορεα προκειμενου να σας νομιμοποιησει στην διεκδικηση των 450 θεσεων και σαμπονταροντας τους 180 Λευκαδιτες μαθητες; 5)ειναι αληθεια οτι αυτον το φορεα που αντικαταστατικα σας ευνοησε , στο τελος τον αδειασατε και αυτον, με λογομαχιες σε συλλαλητηριο στον Αγιο Μηνα και συνεχιζετε να τον διαβαλετε, παρολο ευνοησε εσας προς ζημια των μαθητων μελων του;6) ειναι αληθεια οτι απειλουσατε θεους και δαιμονες χρησιμοποιωντας κατα τα αλλα ξυλινη, αριστερη και ηθικη γλωσσα “η που θα παμε ενωτικα η που θα διαλυθουμε;” Αληθεια τι σημαινει “ενωτικα” για σας; Για μας παντως σημαινει ολοι επι ισοις οροις, και οχι 7 για 450 θεσεις και 500 για 450. Θεωρειτε επι ισοις οροις να κρατας μια θεση στο πανεπιστημιο ( να την αφαιρεις απο καποιον αλλον), να σηκωνεσαι το πρωι ξεκουραστος και να κανεις επαναληψη την ηδη διδαγμενη υλη και παρολα αυτα ν’απαιτεις δικο σοιυ καταδικο σου ποσοστο; Ποιος αληθεια αντεδρασε στο ολοι μαζι; 7)ειναι αληθεια οτι μονη σας γρραψατε συγκεριμενη προταση για να βολεψετε το δικο σας τεκν, μπαινοντας στον υπολογιστη σε γραφειο υψηλου πολιτικου προσωπου; 8)το αληθεια οτι κανατε μαζι επισκεψεις στο Υπουργειο προκειμενου να γινει το δικο σας, και το καυχιοσασταν για επιδειξη δυναμης; 9)ειναι αληθεια οτι το παιζατε παντου θυμα, νομιζοντας οτι κανεις δεν σας εχει καταλαβει; Αληθεια εσεις αντεχετε να διαγωνισθουν ολοι επι ισοις οροις και να μπουν ΟΛΟΙ μαζι σε ενα ποσοστο, παλιοι και νεοι, αφαιρωντας τα 1000-1500 μορια που προπορευονται οι παλιοι των 6 μαθηματων; Αυτο ειναι επι ισοις οροις. Αντεχετε να διεκεδικησετε εγγραφως να μπει η Βασιλικη με προτεραιοτητα; Αν ναι προχωρηστε και εμεις θα ειμαστε αρωγοι. Γραψτε ενα κειμενο που να ζητα ισονομια και μαζεψτε υπογραφες και εμεις μετα πισω σας με τους επισημους φορεις παρεα. Αλλα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Χωρις προτεραιοτητα παλιων και καινουργιων. Οσο για το αν θελουμε μια θεση για το καθε παιδι, ειναι ξεκαθαρο νομιζω ποιος το διεκδικησε και το πηρε. Με 1000 μορια σε υψηλοβαθμη θεση και Αθηνα. Αληθεια ποσο ισοτιμο ειναι φοιτητης σε υψηλοβαθμη σχολη και κατοικος Αθηνας η οπουδηποτε αλλου να θελει να διεκδικησει ποσοστωση; που τον επηρεασε ο σεισμος; κουναγε και η Αθηνα; Αν θελετε δημοσιο διαλογο, μποορειτε να τον εχετε οτι ωρα και να’ναι οι φασιστκιοι εκβιασμοι δεν περνανε πια. Και πιστεψτε μας ειμαστε πολλοι, ισως και ολοι οι φορεις μαζι. Υπογειες διαδρομες εναι φανερο στον μικρο μας τοπο ποιοι διανυουν απο τα αποτελεσματα και την εικονα της πολυτελους ζωης τους, αλλα κατα αλλα διατυμπανιζουν το ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΖΙ. Οταν οι μασκες πεφτουν καλο ειναι να μην προκαλουμε, αλλα να καθομασαστε στ’ αυγα μας. Η αλλαζονεια και το θρασος δεν συγχωρειται απο κανεναν. “ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΤΟ’ΠΑΘΑ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ”

  9. Γεια στο στομα σου αγαπητε ΚΩΣΤΑ. “κλαινε οι χηρες , κλαινε και οι παντρεμενες”. Εδω η συγκεκριμενη κυρια “αναστατωσε” ολα τα Υπουργεια με τη μασκα του θυματος και ταυτοχρονα σαμποταριζε τα υπολοιπα παιδια. “ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ” φιλους, κουμπαρους κ.λ.π., οχι ομως τους δυνατους ανταγωνιστες , (ε, να μη χασουμε και την Αθηνα) βρε αδερφε, και επισης για ξεκαρφωμα να μη φανει ο ενας. Με την προταση της και υπο την αιγιδα της Ενωσης, εβαλαν και τους παρελθοντες 1 στους 3 παρακαλω, οπου ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεν περασαν. Οι υπολοιποι ειναι 2-3 χρονων πισω που “αποφασισαν” λογω της ποσοστωσης να ξαναδοκιμασουν τις δυναμεις τους “επι ισοις οροις παντα”, αλλος φοιτητης σε υψηλοβαθμη σχολη, κατοικος Αθηνας, αλλη ετων 30 υπαλληλος, αλλη ηδη καθηγητρια. 31το νουμερο παρακαλω Ολοι αυτοι επι ισοις οροις με τα παιδακια που πανε ακομη σχολειο.. Βεβαια θα μου πειτε κουνιοντουσαν και αυτοι, στην Αθηνα, Θεσ/νικη, χαλκιδικη, Λαμια, Βολο, κ.λ.π. αυτος ο σεισμος φετος επιασε ολη την Ελλαδα. Οι περισσοτεροι δε απ’ αυτους εναι ΗΘΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ που μαθαινουν στα παιδια τους ν’αγωνιζονται με τις δικες τους δυναμεις και να μην εκμεταλλευονται τις καταστασεις. Δεν αργει η ημερα που θα λαμψει η αληθεια και θα δουμε ποιοι ειναι αυτοι οι” ηθικοι” που θα κανουν χρηση της ποισοστωσης. Η υποκρισια σε ολο τυης το μεγαλειο. Και η “αδικημενη” κυρια θελει να βγει και απο πανω. Κριμα! Απορω! Και δηλωνει και με συγκεκριμενη πολιτικη ταυτοτητα. Αχ αυτοι οι αριστεροι! Εκμεταλλευτηκε την Ενωση και τωρα τη φτυνει καταμουτρα, πραγματικο θρασος. Α! Ωστε αυτος ηταν ο “ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ” που εθιξε και την Ενωση”, μωρε μπραβο πισομαχαιρωματα! Ευγε! Εμπρος στον δρομο που χαραξαν οι “αριστεροι” Οι υπολοιποι καθαροι αριστεροι, πως το επιτρεπουν;

  10. Πολύ μου αρέσουν οι απαντήσεις μέσω παροιμιών. Εγώ λοιπόν με τη σειρά μου θα’λεγα:”εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι”. Θα προσπαθήσω με την σειρά μου να δώσω απάντηση σε μια – μια από τις καταγγελτικές αναφορές της “αδικημένης”κυρίας. 1ον η συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα που ισχυρίζεται πως έχει δεν νομίζω πως συνάδει με την προσωπική, οικονομική και κοινωνική ζωή που έχει. 2ον αν κινούνταν στο φως δεν θα είχε δημιουργήσει ολόκληρο παρασκήνιο δουλεύοντας μόνο για προσωπικό της όφελος και μάλιστα κρυφά και από δικούς της ανθρώπους παίζοντας την αθώα και ψαρεύοντάς τους προκειμένου να ξέρει πως να κινείται και για να δουλεύει υπογείως με ίντριγκες, κουτσομπολιά, εκβιασμούς (προφανώς κρίνει εξ ιδίοις). Επίσης πόσο φωτεινά κινήθηκε όταν κρυφά διαμόρφωσε ολόκληρη τροπολογία; 3ον διεκδικεί συντεταγμένα αυτά που δικαιούται; μέσα από ποιές αντικειμενικές διαδικασίες; Πόσο αντικειμενικά είναι αυτά που δικαιούται συγκριτικά με άλλους; (450 θέσεις για έναν; ή 7). 4ον “…Β)αν κρίνουν οι αρμόδιοι πως πρέπει να δοθεί ποσόστωση σε όλους τους μαθητές της Λευκάδας ……κ.λ.π…)εδώ έχω ν’απαντήσω πως η ίδια κατάφερε με τη νομιμοποίηση της Ένωσης, να δοθεί και στους απόφοιτους δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια πίσω, αλλά με έναν όρο το δικό της παιδί να μη μπει στη διαδικασία ανταγωνισμού προφασιζόμενη το διαφορετικό σύστημα, (με μια αναγωγή στη μονάδα λύνεται αμέσως το πρόβλημα). Έχει δίκιο ο Κώστας αφού ζητάει το “επί ίσοις όροις” γιατί δεν αρνήθηκε το 450 για 7; αλλά να προτείνει το 0,5% μηδενός εξαιρουμένου και όλοι μαζί; Αλλά αφού εκ του ασφαλούς και υπογείως το διεκδίκησε με όλους τους άνομους τρόπους,ι τώρα το παίζουμε άνετοι και θιγμένοι. Πράγματι ας ξεκινήσει η κυρία μια καμπάνια υπέρ της Βασιλικής και ο κανακάρης μαζί με όλους και εμείς όλοι σύσσωμοι μαζί της. Αλλά μεγάλες κουβέντες για εντυπωσιασμό και αποκατάσταση της χαμένης πια αξιοπρέπειας. Η κλασσική τακτική των ακροαριστερών να υποτιμούν την νοημοσύνη των άλλων. Για το πόσο δικαιούνται την ποσόστωση ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι, εγγεγραμμένοι ή μη μια χαρά τα λέει ο Κώστας, συμφωνώ απόλυτα μαζί του (φοιτητής διετής υψηλόβαθμος που τον επηρέασε ο σεισμός στον άλλο τόπο που ζει για να διεκδικήσει μαζί με τους τελειόφοιτους; Διαβάστε την τροπολογία της Κεφαλλονιάς και μετά τα λέμε. 5ον)αναφέρεται σε διαδικτυακή κουκούλα, έχει δίκιο ο τόπος είναι πολύ μικρός για να μπορούμε να καταλάβουμε ποιος είναι ποιος, είναι όμως η πρώτη διδάξασα όταν όντως με το ψευδώνυμο “Γιάννης” ( email ανιψιού εξ Αθηνών) πυρπολούσε την Ένωση και όσους την είχαν κατηγορήσει για όλο τον υστερικό χειρισμό της προκειμένου να λάβει ολόκληρο το ποσοστό των 450 θέσεων δικό της. Το αν είναι υπεύθυνη η Ένωση, και αν προάσπισε τα συμφέροντα των μαθητών μελών της ή όχι αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Η συγκεκριμένη όμως κυρία πράγματι ωφελήθηκε από την Ένωση και το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να την ευχαριστήσει και όχι να την διαβάλλει δεξιά και αριστερά, ακόμη και με ανώνυμες καταγγελίες στο διαδίκτυο. Αυτό φυσικά δείχνει το ήθος της. “ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΪΖΕΙ” (άγραφος νόμος). Όσο για την ανωνυμία των σχολιαστών είναι αυτονόητη. Με τόσες “πολιτικές διασυνδέσεις”, και τόση δολοπλοκία ποιος θα τολμούσε; Εγώ προσωπικά περιμένω ένα έγγραφό της (ανακοινωμένο στο διαδίκτυο που να ζητά ισονομία για όλους μαζί τους Λευκαδίτες υποψηφίους σε ένα μοναδικό ποσοστό (0,5%), και όχι Λευκάδα, Βονιτσα, Μϋτικας, Αστακός, Φυτείες, Ιθάκη Κεφαλλονιά όλοι μαζί (0,5%) και 7 + 7=14 (0,5%). ΟΛΗ Η ΛΕΥΚΑΔΑ (0,5%). ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΤΕΤΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.

  11. ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΗ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ, ΟΣΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΤΕ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΘΗ. ΚΑΙ ΣΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΜ…ΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΙΟ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟ. ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ – ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ.

  12. Η ΚΥΡΙΑ ΛΕΕΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΛΑΜΠΑ. ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ: ΤΑ ΛΕΕΙ, Τ’ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ (ΜΕΣΩ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ), ΤΗΝ ΕΞΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (7) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ “ΦΩΣ” ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ. ΤΕΤΟΙΑ ΗΘΙΚΗ.ΑΧ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΕΚΒΙΑΣΜΟ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΣΑΙΤ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΠΑΛΕΥΑΝ ΓΙΑ Τ’ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙ’ΑΥΤΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ, ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΥ ΜΕΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ’ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ “ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΜΟΑΙΜΑΤΗΣ ” ΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΩΦΕΛΟΥΝ,

  13. Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που χρησιμοποιεί ένα μικρό μέρος της αλήθειας, αποσπασμένο από το σύνολο, μαζί με ασύστολα ψέματα, με μοναδικό στόχο να διαστρεβλώσει πλήρως την πραγματικότητα. Η ιστορία τους ονομάζει φασίστες.
    1)Συμφωνείτε να ζητήσουμε όλοι μαζί εντελώς ισότιμα ποσόστωση ή να απαιτήσουμε ποσόστωση μόνο για τη Βασιλική; ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΣΟΤΙΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟ 0.5%, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Μη κάνετε πως δε καταλαβαίνετε, γιατί Ελληνικά γνωρίζετε καλά. Η δική μου υπογραφή είναι δεδομένη, όπως γνωρίζετε, εφόσον ζητήσουμε κάτι από τα παραπάνω (προτάσεις μου στην προηγούμενη ανάρτηση )μαζί. Μου τη ζητάτε ξανά, μόνο και μόνο για να λασπολογήσετε σε βάρος μου; Αυτός που μπορεί τάχιστα να μαζέψει υπογραφές είστε εσείς και τα επιτροπάτα κι όχι εγώ όπως γνωρίζετε.
    Σας πρότεινα στην προηγούμενη ανάρτηση ,σας το προτείνω και τώρα ευθέως, να συγκρουστούμε (με βάση τα παραπάνω)με τις επιλογές της κυβέρνησης, εφόσον πράγματι υπάρχει πρόθεση να αδικηθούν οι Λευκαδίτες σε σχέση με τους όμορους νομούς ή μια ομάδα Λευκαδιτών σε σχέση με τους υπόλοιπους Λευκαδίτες. Αν βέβαια θεωρείται δίκαιο και τίθεται θέμα ποσόστωσης.
    Έχω όνομα και τηλέφωνο στη διάθεση του καθένα αν υπάρχει πρόθεση κοινού αγώνα, χωρίς βέβαια να παραιτούμαι των παρακάτω (2 και 3).
    2) Σ την ακατάσχετη λασπολογία δε θα σας κάνω τη χάρη να απαντήσω διαδικτυακά. Αν και δε μπορώ να αιτιολογήσω με λογικά επιχειρήματα τη λυσσασμένη επίθεση που δέχομαι, είναι προφανέστατη η στόχευσή σας να πλήξετε την υπόληψή μου αφ ενός και αφ ετέρου η επίσης λυσσασμένη σας προσπάθεια να τσακίσετε το παιδί μου. Ελπίζω να μη σας κάνει τη χάρη.
    . 3) Σε ότι αφορά τη στάση μου το προηγούμενο διάστημα για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχουν εκλεγμένα όργανα τα οποία ποτέ δε προσπάθησα να υπερβώ (στο φως ή στο σκοτάδι) και στα οποία θα έχει ενδιαφέρον και θα απαιτήσω βέβαια, μετά τις πανελλήνιες ,να δούμε τη στάση του καθένα. Για τα υπόλοιπα (συντονισμένη προσπάθεια να πληγεί η αξιοπρέπειά μου) θα πρόσβαλα τον εαυτό μου αν σας απαντούσα εδώ στα τωρινά ή επόμενα σχόλιά σας. Δε σημαίνει βέβαια αυτό ότι υποτιμώ το συγκεκριμένο ιστοχώρο.
    Υ.Γ.
    Το παραπάνω κείμενο γράφηκε και στάλθηκε χθες βράδυ, δύο μάλιστα φορές για να είμαι σίγουρη. Μου ειπώθηκε ότι δε παραλήφθηκε ποτέ. Ας είναι.

  14. Εγώ σαν μητέρα και που το παιδί μου δίνει πανελλήνιες φέτος για πρώτη χρονιά έχω να σας συμβουλέψω τα εξής: Αφήστε τις υπερβολές, μην προσπαθείτε να εναντιωθείτε με όλους γιατί φθείρει εσάς και το παιδί σας και είναι κρίμα. Μπορεί όλα όσα λέγονται και γράφονται να είναι η μισή αλήθεια, κάπου όμως υπάρχει κάτι μέσα σ’όλα αυτά που δεν σας τιμά καθόλου. Η συνεχόμενη λεκτική επίθεση προς όλους και όλα και δεν έχει καλά αποτελέσματα. Αυτό δυστυχώς γυρνάει μπούμερακ. Για το καλό του παιδιού σας δεν έπρεπε να εκτεθείτε. Θα μπορούσατε να κάνετε τη δουλειά σας, αφού είχατε τις διασυνδέσεις και να μην ασχοληθείτε με τους άλλους. Ανοίξατε έναν διαδικτυακό πόλεμο και δυστυχώς προβλέπω ότι θα βγείτε ηττημένη. Πράγματι είναι άδικο να εξομοιωθούν όλοι οι παλιοί με τους τελειόφοιτους και αυτό γιατί είναι μια πραγματικότητα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Όπως επίσης είναι άδικο τα παιδιά της Βασιλικής να διαγωνισθούν με όλους τους παλιούς και τους καινούργιους. Και ακόμη περισσότερο άδικο σε όλους τους Λευκαδίτες να προστεθούν και οι όμοροι νομοί. Και μετά απ’ όλα αυτά ποιος θα μπορούσε να δεχτεί την ακρότητα του ξεχωριστού 0,5% μόνο για 7; Εδώ θα μπορούσε να προστεθεί και το 10%, γιατί κρίμα είναι, και είναι και αυτοί παρελθόντες και μάλιστα του ίδιου συστήματος.
    Δείτε το έτσι και χαλαρώστε. Μην ρίχνετε ευθύνες στους άλλους για αποτελέσματα δικών σας πράξεων. Επίσης δεν είναι ωραίο να λέτε ότι θέλουν να τσακίσουν το παιδί σας, δεν νομίζω ότι έχει κανείς τέτοια πρόθεση, και είναι επίσης άσχημο να δημιουργείτε ενοχές για τυχόν αποτυχία του. Το ίδιο θα μπορούσαν να σας επιρρίψουν και εσάς και θα είναι άδικο και για εσάς επίσης. Δεν νομίζω ότι υπάρχει γονιός που να εύχεται την αποτυχία άλλου παιδιού. Ας είμαστε σοβαροί. Φαίνεστε σε πανικό και ίσως με το δίκιο σας, αλλά πρέπει να ομολογήσετε ότι προκαλείτε. Χαλαρώστε λοιπόν και φροντίστε το παιδί σας και μόνο αυτό. Αφήστε τα ποσοστά, τους λογάριθμους και τις συγκρούσεις στην άκρη και ασχοληθείτε με την ηρεμία του παιδιού σας. Όσο είστε εσείς σε πανικό θα είναι και το παιδί σας . Ότι έγινε – έγινε, δεν σας κρίνω γιατί είμαι μητέρα, όμως μην το παρατραβάτε γιατί αυτό δεν σας απαλλάσσει από ένα σημείο και μετά. Όλοι γονείς είναι.
    ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΒΓΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΑΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

  15. Προσωπικά δεν έχω μπει στην διαδικασία να γράψω καποιο σχόλιο ποτε αλλά παρακολουθώ εδω και μήνες το θεμα της ποσόστωσης γιατι δινει το παιδί μου και με ενδιαφέρει.Θελω να βοηθησω αλλα δεν μενω στην πόλη.Ειχα ακουσει οτι μαζεύαται υπογραφές και ειχα μαζέψει και εγώ περιπου 50 αλλα μετα έμαθα οτι δεν χρειάζονται κάπου.Στην αρχη δεν πίστευα αυτα που μου ελεγε το παιδι μου που ειναι στην θεωρητική για την ποσόστωση μετα ομως καταλαβα τι γινεται.Θεωρουσα στην αρχη το μετρο παράλογο αλλα μετα σκέφτηκα πως σε καποια παιδια καταστράφηκε το σπιτι τους και καταλαβα γιατί το κάνουν.Θελω να ευχαριστήσω ολους τους γονείς που έτρεξαν για το καλο του παιδιού μου.Αν τα όσα λέγονται αληθεύουν για την κυρια Μ.Σ. που για καποια απο αυτα εχω σιγουρευτεί οτι ισχύουν διοτι γνωρίζω καποιον σχετικό φορέα δεν θα επρεπε η εν λόγω κυρια να κυκλοφορεί στην πόλη της Λευκαδας εγω προσωπικα αν ερθει στο νυδρι δεν θα της επιτρέψω να κυκλοφορήσει στον τόπο μου και ας ακούγεται φασιστικό γιατι και αυτη έδρασε άκρως φασιστικά.Εγω δεν ανήκω σε κανενα κόμμα οπως οι περιςςοτεροι γονεις που ασχολούνται με την ποσόστωση αλλά μονη μου να βγαζω καποια συμπερασματα και μονη μου δεν θα επιτρέψω σε αυτην την κυρια να μου κουνιέται εξω απτο σπιτι μου.Η διάθεση συννενεσης που δειχνει εμενα αρχικά με κέρδισε μετα ομως οταν ξανάρχισε τις απειλές καταλαβα πως ο ανθρωπος δεν αλλάζει.Να τονίσω οτι συνηθως δεν ψηφίζω και αυτα που λεω ειναι ανεξάρτητα απο χρώματα και ιδεολογίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *