Η δήλωση του μήνα: Σ. Μαργέλης: Να μας σέβεστε γιατί εκπροσωπούμε το 75% των Λευκαδίων!

ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτός από πολύ έμπειρος, είναι κι ένας πράος, ευγενής και πολύ καλοπροαίρετος πολιτικός, που διακρίνεται ιδιαίτερα για την συναινετική κι εποικοδομητική παρουσία του στα δημοτικά συμβούλια. Είναι μάλιστα τόσο ήρεμος και τόσο συνεργάσιμος, ώστε ενίοτε ενοχλούνται οι δικοί του άνθρωποι, που του καταλογίζουν έλλειψη συγκρουσιακού χαρακτήρα απέναντι στην ανικανότητα αλλά και στο συχνό θράσος της δημοτικής Αρχής.

Ε, λοιπόν αυτόν τον ήρεμο άνθρωπο, κατάφερε να τον εξοργίσει η δημοτική Αρχή στο προχθεσινό δημοτικό Συμβούλιο, όταν, κατά πως συχνά το συνηθίζει, αναφέρθηκε με ειρωνικό και απαξιωτικό τρόπο σε “κάποιους της αντιπολίτευσης”, υποννοώντας με σαφήνεια τον ίδιο και μάλιστα   διαστρεβλώνοντας τις θέσεις του !

Άστραψε και βρόντησε ο κατά κανόνα ήρεμος Σπύρος Μαργέλης και θύμισε στο δήμαρχο πως, αν μη τι άλλο, οφείλει να σέβεται την αντιπολίτευση που εκπροσωπεί το 75% των ψηφοφόρων της Λευκάδας!

Του θύμισε δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς κάτι που προφανέστατα ο δήμαρχος έχει ξεχάσει: Πως ο ίδιος κι ο συνδυασμός του δεν εκπροσωπούν, παρά μόνο το 25% των Λευκαδιτών, ποσοστό μάλιστα που κατά το μεγαλύτερο μέρος του, δηλώνουν ήδη κοψοχέρηδες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *