Η φωτο της ημέρας: Επικίνδυνα απομεινάρια

κολωνάκια1

Κάποτε ήταν τα γνωστά πλαστικά μακρόστενα κολωνάκια (με τα οποία είχαν γεμίσει την πόλη της Λευκάδας). Οι φωτογραφίες (πάνω και κάτω) είναι απ΄ το πεζοδρόμιο της οδού Θ. Στράτου, (που είναι η προέκταση της οδού Πεφανερωμένης προς τον ΟΤΕ), κι εδώ αυτά τα κολωνάκια σκοπό είχαν να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητα (ολόκληρα ή μισά) πάνω στο πεζοδρόμιο, αλλά και να μην επιτρέπουν στους γονείς να σταματούν για λίγο όταν φέρνουν ή παίρνουν τα παιδιά τους στο παρακείμενο 2ο Νηπιαγωγείο και στο διπλανό του Δημοτικό Σχολείο Ειδικής Αγωγής, ιδιαίτερα όταν βρέχει.

Σήμερα είναι τα άκρως επικίνδυνα απομεινάρια τους, που αποτελούν μια σειρά από ύπουλες παγίδες για κάθε απρόσεκτο ή με προβληματική όραση διαβάτη, που θα σκοντάψει πάνω τους και θα πέσει.

Επειδή αυτή η κατάσταση (κι ο κίνδυνος) κρατάει πολύ καιρό τώρα, το δημοσιεύουμε με την ελπίδα πως ίσως συγκινηθούν οι δημοτικοί μας άρχοντες, που έχουν για χόμπυ τους να γεμίζουν την πόλη με παντός είδους κολωνάκια και άλλα αχρείαστα “απαγορευτικά” και στείλουν να τα βγάλουν. Κι αν παρ΄ελπίδα συντρέχουν ειδικοί λόγοι κατανάλωσης, (ανεξάντλητα αποθηκευμένα αποθέματα από παλιά, κομίσιον, κ.λ.π.) ας τα αντικαταστήσουν με καινούργια βρε αδερφέ!…

κολων. 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *