Το πρώτο βραβείο στην Equal Society

Eqyal

Πρώτο βραβείο για την Equal Society στα Bravo Sustainability Awards

Το τιμητικό βραβείο χρηστής διακυβέρνησης (Bravo Governance Αward) απονεμήθηκε στην Equal Society, τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό που δραστηριοποιείται στη στήριξη ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.
Η απονομή του βραβείου έγινε στα πλαίσια του διαγωνισμού Bravo Sustainability Awards, για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα, που διοργάνωσε o QualityNet Foundation στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα προέκυψαν οι καλύτερες πρακτικές του σήμερα έπειτα από μια διαδικασία διαλόγου με 120 κοινωνικούς εταίρους και με τη συμμετοχή 4.686 ενεργών πολιτών. Ανάμεσα σε αυτές, η «Μέτρηση Κοινωνικής Απόδοσης» της Equal Society ξεχώρισε.
Η καινοτόμα πρωτοβουλία του Οργανισμού, που κέρδισε το βραβείο Bravo Governance Award, αφορά τη μεθοδολογία Μέτρησης Κοινωνικής Απόδοσης Επενδύσεων (Social Return On Investment) και στην ενδυνάμωση του κλάδου της κοινωνικής οικονομίας, εν γένει, μέσα από την προώθηση της μεθοδολογίας ως στρατηγικό εργαλείο αξιολόγησης και σχεδιασμού.
Η Equal Society διακρίθηκε ανάμεσα σε 170 πρωτοβουλίες και δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας.
Η πρωτοβουλία αυτή αναπτύσσεται με την υποστήριξη και την χρηματοδότηση του προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» που αποτελεί μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστότερου ως EEA Grants.

Equal 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *