Η απίστευτη ετοιμότητα του Κέντρου Υγείας Βασιλικής!

παιδί

Μας το κατήγγειλαν και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, ώσπου το διασταυρώσαμε και μείναμε άναυδοι. Όμως ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Αυτή την περίοδο των σεισμών και των μετασεισμών, υποτίθεται πως το Κέντρο Υγείας Βασιλικής είναι επανδρωμένο και μάλιστα παραμένει σε  αυξημένη ετοιμότητα για τους γνωστούς λόγους. Προχθές την Τρίτη λοιπόν, χτύπησε στο φρύδι ένας μαθητής του εκεί Δημοτικού και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κ.Υ. για να του γίνουν τα επιβαλλόμενα στην περίπτωση ράμματα.
Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξη του μαθητή και του συνοδού του, όταν ελλείψει γιατρού στο Κέντρο Υγείας τους υποδέχτηκε η …καθαρίστρια! (Σ.Σ: Κάτι ήξερε η κυβέρνηση της αριστεράς, που επέμενε να επαναπροσλάβει τις καθαρίστριες…)
Μετά από λίγο εμφανίστηκε και μια νοσοκόμα που προς στιγμήν προφανώς ήταν σε άλλη υπηρεσία, η οποία βέβαια αρνήθηκε να ράψει το φρύδι του μικρού, αφού δεν είναι γιατρός και κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομο…

Τελικά το παιδί μεταφέρθηκε απ΄ τον πατέρα στο Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου ελπίζω πως τελικά βρέθηκε ένας γιατρός, έστω και αγροτικός, για το ράψιμο…

(Φωτο αρχείου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *