Το καμπανάκι της ημέρας: Είναι ποτέ δυνατόν να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ γι αυτά;

ΕΝΦΙΑ 1

Είναι ποτέ δυνατόν οι άτυχοι ιδιοκτήτες αυτών των ακινήτων στον Δράγανο (που φαίνονται στις φωτογραφίες πάνω και κάτω), να είναι ακόμα υπόχρεοι καταβολής ΕΝΦΙΑ κι οι τοπικοί μας άρχοντες απλά να “προτίθενται” να καταθέσουν αιτήματα;

Να μας συμπαθάτε κύριοι τοπικοί μας άρχοντες, αλλ΄αυτό -όπως και κάποια άλλα αυτονόητα και παρεμφερή- έπρεπε “κατόπιν ενεργειών σας” να έχουν  λήξει σαν θέματα το αργότερο μέσα στο πρώτο 24ωρο, μιας και είχαμε ολόκληρο υπουργό κοντά μας απ΄ την πρώτη μέρα του σεισμού! Γιατί αυτά κύριοι νεόκοποι εξουσιαστές μας δεν τα αιτούνται, τα απαιτούν και μάλιστα απ΄την πρώτη στιγμή, χωρίς δεύτερη συζήτηση!

Εσείς όμως τοπικοί μας άρχοντες (και ιδιαίτερα οι της δημοτικής Αρχής) όταν στο ΣΟΠΠ της Τετάρτης τόλμησε απλά να ρωτήσει μια δημοτική σύμβουλος (της αντιπολίτευσης βέβαια) τι σημαίνει πρακτικά για τους Λευκαδίτες η “κατάσταση έκτακτης ανάγκης” στην οποία καταταχθήκαμε, αν και αναρμόδιοι, πέσατε εν χορώ “να την φάτε”, προφανέστατα μην τυχόν και αναγκαστείτε να πείτε κάτι που θα στεναχωρήσει την κομματικά ομογάλακτή σας “αριστερή” κυβέρνηση.

Προσέξτε όμως τούτο: Οι συμπατριώτες μας είναι πολύ πιθανόν θα σας συγχωρήσουν το μπάχαλο που η απειρία κι η ανεπάρκειά σας προκάλεσε, αδυνατώντας ν΄ αντιμετωπίσετε τα άμεσα προβλήματα που προκάλεσε ο σεισμός. Ποτέ όμως δεν πρόκειται να σας συγχωρήσουν αν βάλετε το κόμμα πάνω απ΄τον τόπο και την κομματική σας ταυτότητα πάνω απ΄τις ανάγκες των κατοίκων του. Κι αυτό καλό θα είναι να σας γίνει απολύτως ξεκάθαρο!

ΕΝΦΙΑ 2

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *