Η φωτο της ημέρας: Ο βήχας και ο…πλούτος δεν κρύβονται!

ποδήλατα= πλούτος!

Ο βήχας κι ο πλούτος δεν κρύβονται, λέει η σοφή παροιμία. Κι εμείς βέβαια “καλλιτεχνική αδεία” στην θέση του πλούτου βάζουμε “το όχημα” το οποίο δεδομένης της επιδειξιομανίας του Έλληνα, αποτελεί το κατ΄ εξοχήν εξάρτημα επίδειξης πλούτου!

Πριν από λίγο λοιπόν, πέρασε από δω η μεγάλη πορεία που ξεκίνησε απ΄τον Άγιο Μηνά πρός το Διοικητήριο, για να διαμαρτυρηθούν οι συμμετέχοντες κατά του μνημονίου και κυρίως κατά των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας απ΄τους τραπεζίτες! Το πλήθος των ιδιωτικής χρήσης οχημάτων όμως που βλέπετε να κατακλύζουν τον χώρο παρκαρισμένα δίπλα στο καφέ “ΝΤΟΛΤΣΕ” και μπροστά στην Εθνική Τράπεζα, αποκαλύπτουν την ευμάρεια του σημερινού Έλληνα, αφού οι τυχεροί ιδιοκτήτες-αναβάτες τους ή έπαιρναν τον καφεδάκι τους στο παρακείμενο καφέ, ή συνδιαλέγονταν με τους τραπεζίτες της Εθνικής!

Συμπέρασμα: Και στις δυο περιπτώσεις οι νεοέλληνες αποδεικνύουν την οικονομικής τους ευμάρεια και συνεπώς, …κακώς διαμαρτύρονται!

Υ.Γ.: Μήπως θα έπρεπε η αριστερή μας κυβέρνηση να σκεφθεί σοβαρά να τους χώσει κανένα έξτρα φόρο, ώστε να πληρώνουν επιτέλους στην Ελλάδα οι έχοντες και κατέχοντες κι όχι μονίμως οι αναξιοπαθούντες;

Ο Κιτρινιάρης σχολιαστής…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *