Η απάντηση στο χθεσινό κουΐζ (Ποιος φταίει για την έδρα;…)

ΜΠΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΗ

“Ποιος φταίει που έχασε την βουλευτική έδρα της Λευκάδας ο ΣΥΡΙΖΑ;”
ήταν το χθεσινό κουΐζ, στο οποίο καλούνταν οι αναγνώστες μας ν΄ απαντήσουν με δέλεαρ, εκτός των συγχαρητηρίων,  την δωρεάν εγγραφή τους για έναν χρόνο στην τοπική διαπλοκή!

Σήμερα λοιπόν, όπως το υποσχεθήκαμε άλλωστε, σας δίνουμε την σωστή απάντηση, αλλά και το αποτέλεσμα του κουΐζ.

Η σωστή απάντηση πρώτα, που περιέχεται ατόφια στην μετεκλογική ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, την οποία μπορεί να μην μας έκαναν την τιμή να μας την στείλουν (στο ΦΟΡΤΣΑ), γιατί μάλλον μας θεώρησαν αντιφρονούντες και μας έθεσαν σε καραντίνα, εμείς όμως την βρήκαμε -και την κλέψαμε- από άλλες ιστοσελίδες! Την παραθέτουμε λοιπόν με έντονα γράμματα, όπως ακριβώς την έχουν και οι σύντροφοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ:

…Μάχη (σ.σ. εννοεί εκλογική) που δυστυχώς το κόμμα δεν έδωσε ενωμένο, έχοντας ως συνέπεια να μην αποφύγουμε σε τοπικό επίπεδο το πισωγύρισμα, να μην εκλεγεί βουλευτής υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί μας…”

Δυστυχώς, κανείς από τους έντεκα αναγνώστες που απάντησαν δεν έδωσε αυτή τη σωστή απάντηση. Οι εννιά χρέωσαν σαν αιτία της ήττας την ανυπαρξία αλλά και στην γενικότερη συμπεριφορά του πρώην βουλευτή και οι υπόλοιποι δυο την διεισδυτικότητα του Θανάση!

Σχολιάστε

  1. βαλεντινα

    και ορισμενοι του στελνουν ευχετηρια.νομιζουν οτι ειμαστε χρυσοψαρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *