Πάνος Γαζής: Να πετάξουμε έξω τα σκουπίδια…

ΠΑΝΟΣ ΓΑΖΗΣ

Ασυνήθιστα οξύς, αλλά και πολύ σαφής συνάμα, ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας του Δήμου Λευκάδας Πάνος Γαζής με συνέντευξή του στον ρ/σ «Prisma 951» ξιφουλκεί χωρίς να μασάει τα λόγια του κατά των (γνωστών σε όλους) «σκουπιδιών του παρασκηνίου» και καλεί Δήμαρχο κι Αντιπεριφερειάρχη να τελειώνουν μια και καλή μ΄ αυτά!

Ο κ. Γαζής, που εξ αρχής έδειξε ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, αφού παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Ελλομένου λίγους μόλις μήνες μετά τον ορισμό του, καταγγέλλοντας μετά παρρησίας στην γραπτή παραίτησή του τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής Αρχής σαν την αιτία της παραίτησής του, επέλεξε να κρατήσει (σαν εντεταλμένος σύμβουλος πλέον) την αρμοδιότητα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, αφού αυτό το πεδίο (στο οποίο μάλιστα κάνει και το διδακτορικό του) τον ενδιαφέρει και θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

Παρότι λοιπόν τα δείγματα γραφής του στην πολιτική προστασία μέχρι τώρα ήταν άριστα, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε αποτελεσματικότητα, πρόσφατα γίναμε μάρτυρες κάποιων δημοσιευμάτων οι συντάκτες των οποίων εμφανώς αποπειρώνταν να υποδείξουν και να καθορίσουν τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος της ευθύνης του.
Αυτός προφανώς ήταν και ο λόγος που ο εντεταλμένος έδωσε την συνέντευξη, αφού λέει ότι «κάποιοι έχουν δημιουργήσει πρόβλημα για την έντονη δραστηριότητα της πολιτικής προστασίας του δήμου Λευκάδας. Το θεωρώ αστείο αυτό που συμβαίνει, το έζησα και αυτό. Φανταστείτε ότι κάποιοι θέλουν να παρέμβουν σχετικά με το πώς πρέπει να λειτουργούμε στο τμήμα πολιτικής προστασίας.
Όμως ο καθένας πρέπει να μάθει να κάνει τη δουλειά του στο κομμάτι που του αντιστοιχεί, γιατί κάποιοι «σύντροφοι» έχουν παρεξηγηθεί και δίνουν εντολές από κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στην Κέρκυρα. Δεν δύναται να συμβαίνει αυτό. Κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνουμε από τα παράκεντρα της εξουσίας» δήλωσε, ενώ παρακάτω ξεκαθάρισε ότι «κάποια σκουπίδια που είχαν μάθει από τις προηγούμενες διοικήσεις να μπαινοβγαίνουν σε γραφεία του διοικητηρίου σαν να είναι στο σπίτι τους θα πρέπει τώρα να τα πετάξουμε έξω. Αυτό σημαίνει ότι και οι αιρετοί θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, και κυρίως ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης…

Πιστεύω ότι έχουν το πολιτικό σθένος να τελειώνουν μια και καλή με τους ανθρώπους που θέλουν να κανονίζουν τις εξελίξεις από το παρασκήνιο.»

Ο εντεταλμένος τα είπε όλα, οπότε τι θα μπορούσαμε να προσθέσουμε εμείς;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *