Το σχόλιο της ημέρας: Τρισυποστάτων δυσκολίες…

βουλή

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το “ναι” που ψήφισε ο βουλευτής Λευκάδας ήταν ένα απ΄τα πλέον ηχηρά που ακούστηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής, στην κρίσιμη ψηφοφορία για τα μέτρα. Που σημαίνει πως ο εθνοπατέρας μας αποφάσισε ν΄αφήσει Λαφαζανέους και πλατφόρμες, (με τους οποίους άλλωστε ποτέ δεν είχε θερμές σχέσεις) και να συν ταχθεί ανεπιφύλακτα με τον πρωθυπουργό!

Ο αιρετός όμως είναι τρισυπόστατος (εκτός από βουλευτής είναι και εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος καθώς και -εκλεγμένος επίσης- ταμίας στον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας) κι ενίοτε οι πολλές ιδιότητες μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Αν για παράδειγμα γραμμή του είναι να συντάσσεται πάντα με την κεφαλή του σώματος που υπηρετεί, όπως έκανε με το βουλευτιλίκι, τότε στο περιφερειακό συμβούλιο, για το ίδιο ερώτημα θα πρέπει να ψηφίσει “οχι”, αφού ως γνωστόν ο Γαλιατσάτος είναι δηλωμένος οπαδός του και μάλιστα κάλεσε δι επιστολής του και τον πρωθυπουργό να “επστρέψει”!

Στον Ιατρικό Σύλλοογο πάλι, το κλίμα -κι η πλειοψηφία- δείχνουν ν΄ αλλοιθωρίζουν προς το λευκό! Που σημαίνει πως καθόλου δεν αποκλείεται, να τον δούμε για το ίδιο θέμα να ψηφίζει στη Βουλή “ναι”, στο περιφερειακό συμβούλιο “όχι” και στον Ιατρικό Σύλλογο “λευκό¨!

Το τελικό συμπέρασμα λοιπόν είναι πως βρισκόμαστε σε δύσκολες εποχές για τρισυπόστατους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *